Betöltés...

Havana fekete strandruha, S

Ár: 10.600 Ft

A fürdőruha takarója az egyik szexi divatkiegészítő, amivel minden nőnek rendelkeznie kell. A dobások kiemelik a női sziluettet , és ugyanakkor finoman elrejtik az esetleges hibákat. A hölgyek ezért magabiztosak bennük, és előszeretettel élvezik környezetük gyönyörködtető pillantásait.
A fekete Havanna hajviselet testhezálló szoknyavágású. Sötét színének köszönhetően jól passzol a színes fürdőruhákhoz vagy az erotikus fehérneműhöz. De városi tokszoknyával kombinálva is hordjuk. Ezért az ágytakarót azon univerzális ruhadarabok közé soroljuk, amelyeket a nők ezerféleképpen viselnek.



A szoknya puha tapintású, kellemes horgolt csipkéből készült, mely fedi és fedi a testet. Éppen ezért a férfiak nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy ujjbegyeiket végighúzzák a perforált anyagon, hogy megtalálják partnerük legérzékenyebb erogén zónáját.
A hosszú, vékony rojtok játékos hatást keltenek, és egy kis nyitottságot adnak az ágytakarónak. Szeretjük, ahogy a rojtok csapkodnak a szélben séta és tánc közben.



A derékrészben egy vékony gumit találsz , aminek köszönhetően a szoknya könnyen felvehető és jól tart a derékban. Nagyra értékeljük, hogy a szegély nem tömör, ezért nem vág bele a testbe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Havana fekete strandruha, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem