Betöltés...

Summer Star fehér strandruha, M

Ár: 14.800 Ft

A Summer Star Fürdőruha fedője minden fürdőruhán jól mutat, színtől, szabástól és anyagtól függetlenül. Az ágytakarós nők a hálószobában is ragyognak. Csak tedd a meztelen testedre otthon, és élvezd partnered kitartó érintéseit, amelyek egyik erogén zónából a másikba vándorolnak.
Az élénk fehér szín ártatlannak tűnik, de ez ne tévesszen meg. Viselőjének önbizalmat és egy cseppnyi nyitottságot ad, amit a játékos rojtok is felszabadítanak. Körülbelül térdtől a bokáig nyúlnak, és járás közben is hatékonyan csapkodnak a szélben.



A tokos ruha szabású kendője kiemeli az alakot, és egyben elrejti az apróbb hibákat. Enyhén rugalmas és puha tapintású csipkéből varrva, mely horgolt mintával rendelkezik. Olyan elválaszthatatlanul hozzátartozik a nyárhoz, mint a párás nap és az azúrkék tenger.
A takaró hátul a lapockák szintjén van megkötve . Ezért azt javasoljuk a nőknek, hogy a ruha felöltésekor kérjenek segítséget a másik féltől.



Nagyra értékeljük a derékrészen található rugalmas gumiszalagot is, amely megtartja formáját, és így homokóra alakúvá formálja a dobást. Ezért válnak a hölgyek eltakarva ellenállhatatlanul csábító vámpírnőkké, akikhez minden férfi megfordul a tengerparton.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Summer Star fehér strandruha, M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem