Betöltés...

Tenga Egg Snow Crystal maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 2.455 Ft

A Tenga fenomenális maszturbációs tojáscsaládja egy újabb taggal bővült – Tenga Egg Snow Crystal, amelyet a gyártó egy hűsítő gél segítségével különböztet meg a többi modelltől. Azt, hogy jéghideg, de annál forróbb élményben lesz része, már maga a játék csomagolása is sugallja. A hópelyhekkel díszített kék szín első pillantásra talán libabőrössé teszi, de úgy gondoljuk, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként egy jó adag hűs gyönyörrel növelje a libidóját. Szóval, bevállalja?

Az egyszerhasználatos, tojás alakú maszturbátor remek választás minden olyan újdonsült maszturbálónak, aki még csak most ismerkedik a szexuális játékok világával. Mindössze néhány fillérért kipróbálhatja a péniszstimuláció új módját a Tenga Egg játékokkal, amit vagy szeretni fog, vagy nem. Saját preferenciáitól függően aztán más segédeszközökhöz nyúlhat.

A puha és extra rugalmas TPE anyagból készült Tenga Egg Snow Crystal maszturbátor kellemes tapintású, és bár elsősorban a makk stimulálására szolgál, akár 25 cm hosszúra is nyújtható. Értékelni fogja hőszabályozó tulajdonságait is, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan felvegye a környezeti hőmérsékletet. Próbálja tehát akció előtt a tojást a hűtőben lehűteni, hogy fokozza a síkosító gél hűsítő hatását.

Kompakt méretének köszönhetően az eszköz bármelyik nadrág- vagy kabátzsebben elfér, és könnyedén bepakolható a kézipoggyászába. A Tenga Egg Snow Crystal maszturbátor tehát tökéletes útitárs.

A Tenga szereti szabadjára engedni a fantáziáját, amikor maszturbátorainak belső szerkezetét megalkotja, és minden alkalommal valami újjal áll elő. A kifinomult hópehely textúra nagyon jellegzetes, és különösen az intenzív stimulációt kereső férfiak fogják értékelni. És uraim, ha szeretnek erotikus segédeszközöket használni az előjátékban a partnerükkel, fordítsák ki a maszturbációs tojást, tegyék a kifordított játékot az ujjaikra, és ingereljék partnerük csiklóját a kiemelkedésekkel. És ezt akár gyertyafényes fürdőzés mellett is megteheti. A maszturbátor ugyanis teljesen vízálló.

És bár nagyon jól fog szórakozni a Tenga Egg Snow Crystal maszturbátorral, tény, hogy ez egy eldobható eszköz. Ezért az első használat után ki kellene dobnia. Saját tapasztalatból tudjuk azonban, hogy még ha a segédeszköz veszít is a formájából, egy alapos mosás után többször is használható.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Snow Crystal maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem