Betöltés...

Tenga Cup hüvely Tenga Vacuum Gyro Roller maszturbátorhoz (16 cm)

Ár: 4.295 Ft

A Tenga Rolling Cup játék kompatibilis a Tenga Vacuum Gyro Roller rotációs maszturbátorral, de külön is használható klasszikus kézi maszturbátorként. Ez az egyszerhasználatos eszköz már gyárilag síkosítóval van ellátva. Tehát csak bontsa ki, és térjen közvetlenül a lényegre.

A maszturbátor puha és kellemes TPE anyagból készült, amely hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére. A férfiak úgy érzik magukat, mintha valódi hüvelyben vagy fenékben lennének miután behatoltak a maszturbációs hüvelybe. A képzeletnek nincs határa. Az eszköz semleges, irreális dizájnnal rendelkezik, így nem csak egy lédús málnást, hanem egy feszes análist is elképzelhet, amit maximálisan kitölt.

A kifinomult belső szerkezet a változatos kiemelkedések lenyűgöző keverékét mutatja be. Uraim, bordákhoz hasonló barázdák, valamint puha golyók és spirális kiemelkedések várják Önöket, amelyek mentén a pénisz felcsúszik a játék végén lévő kiálló kúpig. Tüskéivel intenzíven izgatja a szabaddá vált makkot.

Szeretjük a maszturbátor kompakt méreteit is, ami kicsit hasonlít egy tekére vagy egy matrjoska babára. A különbség csak annyi, hogy a fedél lecsavarása után nem a játék újabb miniatűrje, hanem egy szép csúszós és keskeny bejárat látható a segédeszközbe.

Magával a Tenga Rolling Cup maszturbációs hüvellyel akár zuhanyozhat is. A játék teljesen vízálló. De ha belehelyezi a Tenga Vacuum Gyro Roller forgóadapterbe, akkor már nem tudja használni a vízben. Az automata maszturbátort nem szabad vízbe meríteni.

A gyártó a Tenga Rolling Cup maszturbációs hüvelyt eldobható eszközként forgalmazza. Ezért ne feledje, hogy játszadozás után a játék ugyanúgy a szemetesbe való, mint az óvszer. Ha pedig a maszturbátort az automatikus Tenga Vacuum Gyro Roller tartozékaként vásárolja, tartson otthon egy kisebb készletet belőle. Gyorsan kialakul a rotációs és vákuumos stimulációtól való függőség, és még a napi egy orgazmus sem lesz elég nemsokára.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Cup hüvely Tenga Vacuum Gyro Roller maszturbátorhoz (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem