Betöltés...

Metal Balls fém gésagolyókból álló készlet

Ár: 20.745 Ft

Az ajándékcsomagolásban lévő, fém Metal Balls gésagolyó készlet remek állapotban tartja a medencefenéket azoknak a nőknek, akik aktívan vigyáznak egészségükre és szeretnék elkerülni a kellemetlen inkontinenciát. A megerősített izomzatnak köszönhetően szülés után vagy menopauza idején is élvezheti a minőségi szexuális életet. A nehéz fémgolyók arra késztetik a nőt, hogy intenzíven összehúzza a hüvelyi izmokat. Éppen ezért a medencefenék komplex erősítésére szolgáló készletet azoknak a tapasztalt hölgyeknek ajánljuk, akik már használnak gésagolyókat és szeretnék tovább feszegetni a határaikat.

A gésagolyók a népszerű egészségügyi és egyben erotikus játékok közé tartoznak. Viselésekor a nők megerősítik a medencefenéket, és egyben kellemes érzéseket élnek át, mert a hüvely elülső fala tele van érzékeny idegvégződésekkel. A gésagolyókat használhatja a nő szólóban, de változatossá teheti az előjátékot is a partnerével. A hüvelyben a fémgolyókkal a nők jobban élvezik az orális szexet és a vibrátoros csiklómasszázst. Felejthetetlen érzéseket élhetnek át a hölgyek is a fenék stimulációja során, mert az análisban lévő ujj vagy a pénisz a hüvelyfalon keresztül a G-ponthoz és a csikló belső oldalához nyomja a gésagolyókat. És ez intenzív örömet okoz a nőnek.

A készletben 3 pár 1,9 cm, 2,2 cm és 2,5 cm átmérőjű gésagolyót talál. A legkisebb golyók össztömege 56 g, a középsőké 88 g, a legnagyobbaké 130 g. A Metal Balls modell elsősorban a súlyával stimulálja a hüvelyt. A nők alaposan megizzadnak miközben erősítik a hüvelyizmokat, és eleinte lesz mit tenniük, hogy a golyókat a hüvelyben tartsák. Javasoljuk, hogy először helyezze be az első fémgolyót mélyebben a hüvelybe (hasonló a tamponhoz), majd helyezze be a másodikat egy kicsit lejjebb. A medenceizmok jobban hozzászoknak a golyók súlyához, és a nők hosszabb ideig tartják bent őket. A gravitáció és a mozgás hatására a mélyebben behelyezett golyó lefelé mozog, súrlódik a másik golyóhoz, ami mechanikai rezgéseket kelt. Ily módon a hüvely kellemesen vérrel telt lesz, természetesen nedves lesz, és készen áll a szexre. A megelőzés részeként a hölgyeknek naponta legalább 15 percet kell szánniuk a medencefenék erősítésére.

A gésagolyók kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely nem okoz allergiás reakciókat és nincs kitéve a korróziónak. Ezenkívül a fém tökéletesen sima felülettel rendelkezik, ezért a gésagolyók könnyen behelyezhetők a hüvelybe. A hüvelyszárazságtól szenvedő nők használhatnak egy csepp síkosító gélt. Általában azonban azt javasoljuk, hogy a gélt takarékosan használja, vagy egyáltalán ne kenje be a golyókat, hogy ne csússzanak ki a testéből. A fém anyag előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozási képessége is. Melegítse fel a gésagolyókat meleg vízben, vagy tegye be egy időre a hűtőbe. Az előjáték során hagyja, hogy partnere jégkockaként futtassa őket a mellbimbók körül vagy az intim területek érzékeny pontjain.

A segédeszköz teljesen vízálló, így könnyen higiénikusan tisztán tarthatja. De inkább ne hívja meg a nehéz, fém gésagolyókat a vízi játékokra. Kicsúszhatnak a női hüvelyből, és károsíthatják a csempepadlót, vagy eltörhetik a zuhanyfal üvegét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Metal Balls fém gésagolyókból álló készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem