Betöltés...

Tenga Puffy White maszturbátor (16,5 cm)

Ár: 36.630 Ft

A Tenga Puffy White maszturbátor minimalista megjelenésével, ultrapuha és selymes anyagával nyűgözi le, aminek köszönhetően a szivacshoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A több tucat apró kiemelkedéssel tűzdelt, szűk belső hüvely intenzíven masszírozza a péniszt teljes hosszában. A szilikon tok rugalmasságának köszönhetően összenyomhatja a játékot, és így maximalizálhatja a pénisz szorítását a maszturbátorban.

Ezúttal a japán Tenga gyártó egy sorozat rendkívül puha maszturbátorral érkezik a piacra, amelyek bolyhos felhőként viselkednek. Az urak ezért a játékkal a pénisz érzéki masszírozását tapasztalják meg, amelyet kis tüskék, szűk hüvely és határozott kézfogás kényeztet. Nagyra értékeljük a játék beépített csepegtető állványát is, amely alsó fedél formájában van kialakítva.

Az intenzív textúrájú, összefüggő belső hüvely, amely egy csomó apró kiemelkedésből áll, kellemes TPE anyagból készült. Puha habszivacs párnával van csomagolva, amit a gyártó puha szilikon borítással vont be. E három anyag kombinációja adja a játék elképesztő puhaságát, amitől a maszturbátor egy mályvacukorra hasonlít. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy nem akarja majd elengedni a maszturbátort. Stresszoldó eszközként szeretjük magunk is nyomkodni. Tehát, uraim, ha megterhelő munkájuk van, csomagolják be ezt a puha játékot az aktatáskájukba. Ha a szorítgatása önmagában nem lazítja el, ugorjon el vele a WC-re az ebédszünetben, és engedje ki a stresszt luxusos önkielégítéssel.

A segédeszköz meglehetősen kompakt méretekkel rendelkezik, ennek köszönhetően elfér a bőröndben, és nem foglal sok helyet benne. Ráadásul úgy néz ki, mint egy termosz iváshoz, így még a reptéri ellenőrzésen sem fog feltűnést kelteni.

A Tenga Puffy White maszturbátor teljesen vízálló. Hívja meg, hogy csatlakozzon önhöz a zuhany alatt, és élvezze a csodálatos kikapcsolódást a meleg víz alatt. A játék egy kisebb női tenyérbe is jól illeszkedik, ezért vegye be a párjával közös játékokba. Az átjárható maszturbációs hüvelynek köszönhetően a férfiak például vágyakozó partnerük szájába élvezhetnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Puffy White maszturbátor (16,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem