Betöltés...

Gigantic Screw análdugó (21,8 cm)

Ár: 36.325 Ft

A Gigantic Screw análdugó XXL méretben izgatja az anális szex legtapasztaltabb szerelmeseit, és próbára teszi korlátaikat. A jól átgondolt forma feltűnő, spirál alakú bevágásokkal kiegészítve a masszív talppal, amely állványként szolgál a handsfree menetekhez. A játékkal tehát feldobhatja a maszturbációt és a közös játszadozásokat. A kiváló minőségű, tömör szilikonnak és a teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően az análdugó kiválóan alkalmas vízben való kísérletezésre is.

A segédeszköz már első pillantásra megragadja a tekintetet a kialakításával, amely egy nagy csavarra emlékeztet. Az análdugót ezért értékelni fogják a modern erotikus játékok rajongói. A fekete szín fényűző megjelenést kölcsönöz az análdugónak. Felébreszti Önben a vágyat, hogy tesztelje a határait, és egyben elrejti az esetleges szennyeződéseket.

Az análdugó szélesedő hegye lassan kinyújtja a fenekét a játék maximális átmérőjéig, míg a kiemelkedő, spirál alakú bordák intenzíven izgatják az érzékeny anális falakat, amikor az eszközt behelyezi. Javasoljuk, hogy az análdugó minden ráncát alaposan kenje be vízbázisú síkosító géllel. Ez eltart egy ideig, de jutalma lesz a szuper sima és finom anális menet vagy hüvelyi fisting.

Az análdugó alján található, széles, hatszög alakú talp a külső oldalán lévő, X alakú kivágásnak köszönhetően egy csavar fejét idézi. A talpnak köszönhetően a játék kellően stabil ahhoz, hogy a padlóra lehessen helyezni és lassan rá tudjon ülni. Így maga szabályozhatja a fenekébe való behatolás mértékét, és a párja nélkül is remekül fogja érezni magát.

A Gigantic Screw análdugó a partnerjátékokat is változatossá teszi. Adja a segédeszközt a kedvese kezébe és élvezze teljes mértékben az anális lassú nyúlását és a maximális megtöltés érzését. Bár a játék masszívnak tűnik, nem túl nehéz, és jól illeszkedik a nők kezébe is. Hölgyeim, próbálják meg izgatni partnerük péniszét vagy heréit, miközben behelyezik az análdugót, és figyeljék, ahogy izgalom fokozódik. Egyszerre több erogén zóna stimulálása a férfiakat intenzívebb orgazmushoz vezeti.

A játék prémium minőségű, szilárd és nem porózus szilikonból készült, ftalátok nélkül. Használat közben azt tapasztaltuk, hogy az eszköz a fenékbe bedugva megtartja a formáját, és egy centit sem mozdul meg. Éppen ezért még azokat is igazán meggyötri, akik már kipróbáltak egy csomó anális játékot, és az análisukat nem lepi meg akármi. A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően meleg zuhannyal vagy fürdővel kellemesebbé teheti a segédeszköz bevezetését, így jobban ellazul.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Gigantic Screw análdugó (21,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem