Betöltés...

Mosógél latexhez Ultra Clean (250 ml)

Ár: 5.720 Ft

Az Ultra Cleanmosógél latexhez nagy, 250ml-es kiszerelésben kíméletesen, de hatékonyan mos ki bármilyen latex ruhát és fehérneműt. Vegán formulája eltávolítja az olajat, zsírt, izzadságot és egyéb szennyeződéseket a latexből, még alacsony mosási hőmérsékleten is. Továbbá a termék hatékonyan eltávolítja a szagokat és megvédi a ruhanemű ragasztott varrásait a feloldódástól.

A latex kellemesen sima tapintású anyag, amely tökéletesen tapad a testhez és második bőrré válik felöltve. Ha azonban ilyen szoros kapcsolatba kerül a bőrrel, az izzadság vagy testnedvek maradványai felhalmozódhatnak rajta. A latexnek porózus felülete van, amely könnyen magába zárja a külső környezetből származó port, olajat és szennyeződéseket. A latexruházat ezért táptalajjává válik a baktériumoknak, amelyek bőrkiütést és fertőzéseket okozhatnak. Ezért a latexruházatot minden egyes felöltés után alaposan mossa ki és tisztítsa meg az Ultra Clean mosógél segítségével.

Használat előtt jól rázza fel a terméket. Ezután keverjen össze 20 ml mosógélt 5 liter langyos vízzel a kádban vagy más, kellően nagy tartályban. Mosás után alaposan öblítse le a latex mosószert tiszta vízzel. Ezután akassza fel a latexet a vállfára, és hagyja megszáradni. Mosás után a ruhákat a Perfect Shine polírozószerrel kell kezelni vagy púderrel, ami megakadályozza a ruhák összeragadását. Az Ultra Clean latexhez való mosógél gépi mosáshoz is használható, legfeljebb 60 °C-os hőmérsékleten.

A latex anyag magába szívja a szokásos tisztítószerek, például szappanok, samponok vagy mosogatószerek szagát. Ezek a tisztítószerek olyan anyagokat is tartalmazhatnak, amelyek károsítják a latexet. A latex ilyenkor veszít rugalmasságából, nem lehet megfelelően polírozni, és a ragasztott varratok gyakran megrepednek. Ezért az Ultra Clean mosógél illatanyagmentes és vegán összetételű, egyéb adalékanyagok nélküli. Így biztonságosan kimoshat vele minden típusú latexből készült ruhát, beleértve a klóros latexet vagy a latex és a textil kombinációját is.

Szintén nagyra értékeljük a praktikus, kis nyílással ellátott, rápattintható fedelet, amellyel pontosan a szükséges arányban adagolhatjuk a gélt. A nagy, 250 ml-es kiszerelés kb. 12 mosási adaghoz elegendő.

 

FIGYELMEZTETÉS: A mosógélt száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Használat előtt jól rázza fel a terméket. Ne vigyen fel mosógélt a szemekre vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Lejárta után ne használja a terméket. Allergiás reakciók esetén hagyja abba a termék használatát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mosógél latexhez Ultra Clean (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem