Betöltés...

Tenga Spinner Brick maszturbátor (13 cm)

Ár: 10.445 Ft

Az innovatív Tenga Spinner Brick maszturbátor a Tenga Spinner manuális japán maszturbátorok dizájnos sorozatához tartozik. A segédeszköz a nyomás, a jellegzetes bordázott textúra és az egyedi spirálrendszer kombinációjával stimulálja a pénisz. A játék elasztikus TPE anyagból készült, és olyan férfiak körében keresett, akik a pénisz intenzív stimulálására vágynak. A kompakt méretű eszköz egyetlen kéz mozgásával könnyen vezérelhető, így olyan férfiak számára is megfelelő, akik szeretnek kísérletezni, de ugyanakkor nem keresnek bonyolultságot a maszturbátorokban. A praktikus csepegtető állványnak köszönhetően könnyen tisztán tarthatja.

A maszturbátorba való behatolás után a férfi büszkeségét négyzet alakú kiemelkedések sűrű hálózata kezdi kényeztetni, ami intenzíven izgató. A spirális forgórendszer segít feszesebben fogni a péniszt, és még a legtapasztaltabb ínyenceket is az orgazmikus univerzumba repíti. Játék előtt kenje be a péniszt és a segédeszköz belsejét vízbázisú síkosító géllel. A gyártó síkosító mintát is mellékelt az eszközhöz. A maszturbátor belsejében található műanyag betétben található, amelyet játszadozás előtt el kell távolítania.

A játékot úgy mozgathatja a péniszen, hogy az átlátszó felső részt ujjai közé tartva rövid mozdulatokkal fel-le húzogatja, hasonlóan a makk masszírozásához. A spirál az egész pénisz körül forogni kezd, és elvégzi az összes munkát Ön helyett. Az urakat a kéjes kantármasszázs is várja, amely a férfi büszkeség legérzékenyebb része. Próbálja meg finoman megnyomni a játékot, mielőtt a bejáratnál a péniszre helyezi, és hagyja, hogy a saját vákuumjával szívja be a makkot. Azt tapasztaltuk, hogy a forgatás ezután még jobban működött, és intenzívebb stimulációt élveztünk.

Az eszközzel többféleképpen kísérletezhet. Forgassa el a spirált az ellenkező irányba úgy, hogy megnyomja a hüvely átlátszó részét a pénisz tövénél. Vagy könnyedén összeszoríthatja a játékot egész tenyerével a férfi büszkeségén. Élvezni fogja a klasszikus maszturbációt rugós forgatás nélkül. De ne feledje, hogy a fogás intenzitását nem tudja szabályozni a saját keze áltrali szorítással. Ezért soha ne nyomja túl erősen a segédeszközt, mert deformálhatja a spirált.

A maszturbátor puha TPE anyagból (termoplasztikus elasztomer) készült, amely nem ragad, és kiváló rugalmasságával lepi meg. Ennek köszönhetően az eszköz megnyúlik és a pénisz teljes hosszához alkalmazkodik. Az anyag nem tartalmaz ftalátokat, így bízhat a biztonságosságában. Az átlátszó szín alatt szépen kiemelkedik a jellegzetes lila színű rugó.

A praktikus, tömör ABS műanyagból készült tokot is értékelni fogja, amely három részre osztható. Az átlátszó rész ezután csepegtető állványként szolgál. A zárt tok jól záródik, nem nyílik ki az úti poggyászban. A maszturbátorral még üzleti úton vagy nyaraláson is változatossá teheti meghitt pillanatait.

Az eszköz teljesen vízálló, ezért játék után egyszerűen mossa le folyó víz alatt. Ezután helyezze a maszturbátort a műanyag állványra, és miután megszáradt, tegye vissza az eredeti csomagolásába. Az ormányunkat tűzbe tesszük azért, hogy nem marad túl sokáig benne.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Spinner Brick maszturbátor (13 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem