Betöltés...

Tenga Spinner Hexa maszturbátor (13 cm)

Ár: 9.310 Ft

Az elasztikus TPE anyagból készült, igényesen megtervezett Tenga Spinner Hexa maszturbátor azoknak az ínyenceknek fog tetszeni, akik szeretnek kísérletezni önkielégítés közben, és új örömök felfedezésének módjait keresik. Innovatív rugórendszerének és lenyűgöző belső textúrájának köszönhetően ez a kézi segédeszköz jól illeszkedik a férfiak és a nők tenyerébe, és kényezteti a péniszt a makktól a gyökérig. Utazási méretének köszönhetően bármilyen hátizsákban elfér.

A játék belsejében hatszög alakú hegyes kiemelkedéseket talál, amelyek még a tapasztalt csődörök állóképességét is próbára teszik. A maszturbátor minden egyes mozdulatával mozgásba hozza a zseniális rugót, amely a masszírozó kiemelkedésekkel együtt fel-le jár a pénisz körül. Az urak az extázis szélére jutnak, amikor stimulálja őket a segédeszköz, és a szoros fogásnak köszönhetően valósághű érzéseket élnek át, olyanokat, mint például orális szex vagy nővel való szex közben. Mielőtt feltenné a péniszre, a bejáratnál kissé megnyomhatja a maszturbátort, és hagyhatja, hogy a saját vákuumjával szívja be a makkot. Úgy találtuk, hogy a forgatás ekkor sokkal jobban működik, és a stimuláció még intenzívebb.

A maszturbátor felső átlátszó részét ujjai közé tartva indíthatja be az integrált spirált, ha rövid mozdulatokkal fel-le mozgatja a péniszen, hasonlóan a makk masszírozásához. A rugó magától elkezd forogni az egész péniszen.

A Tenga Spinner Hexa maszturbátorral más módon is játszhat. Nyomja össze az ujjaival a pénisz tövénél, és rövid mozdulatokkal mozgassa a hüvelyt az ellenkező irányba fel-le, hogy a maszturbátorban lévő spirál alulról felfelé kezdjen hullámozni. Vagy könnyedén tarthatja a teljes maszturbátort a péniszen a tenyerében. Ily módon a rugó forgás nélkül izgatja a péniszt. De ne feledje, hogy a fogás intenzitását nem szabályozhatja a saját kézfogásával. Elrontaná a rugórendszert.

Próbálja meg a segédeszközt meleg vízben felmelegíteni játék előtt. Felmelegszik az emberi test hőmérsékletére, és ez még jobban fokozza a valósághű érzeteket. Ne felejtse el bekenni a maszturbátor belsejét vízbázisú síkosítóval, hogy az kényelmesen csússzon a péniszen. A játék belsejében egy műanyag betét található gélmintával, amelyet játék előtt el kell távolítania.

Imádni fogja az egészségbarát TPE anyagot (termoplasztikus elasztomer) – ftalátok nélkül – lágysága és elképesztő rugalmassága miatt. A maszturbátor tapintásra nem ragadós, átlátszó színén keresztül az egész pénisz és a forgó, narancssárga spirál is látható. Ezért csodálatos látványnak nézhet elébe.

A tartós, ABS műanyagból készült burkolat megóvja a maszturbátort a sérülésektől, amit utazás közben is értékelni fog. Szedje szét három részre a praktikus tokot, és használja a középső részt csepegtető állványként.

A teljesen vízálló felületnek köszönhetően könnyedén tarthatja higiénikus tisztán a maszturbátort, így készen áll a következő orgazmusútra. Csak öblítse le tiszta vízzel, és hagyja megszáradni a csepegtető állványon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Spinner Hexa maszturbátor (13 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem