Betöltés...

Merch – pompás elefántmatrica

Ár: 645 Ft

A Sexy Elephant matrica a bandánk titkos azonosítója! Nálunk ott van az autókon, laptopokon, telefonokon vagy akár postaládákon is. Ha szereted az erotikus eszközöket, a szexet és szeretsz kísérletezni a hálószobában, akkor közénk tartozol. Ezért mutasd meg merch-matricánkkal barátaidnak, kollégáidnak, sőt az egész világnak, és trombitálj rá minden elefánttársadra, akivel útközben találkozol.

A 10 x 10 cm-es matrica fényes, laminált felülettel rendelkezik, és jól tapad bármilyen sima felületre. De mielőtt valahova felragasztanád, javasoljuk, hogy gondosan zsírtalanítsd, mosd le és szárítsd meg a kiválasztott helyet az autón, ajtón, monitoron vagy ablakon.

Azért választottuk ezt a kis-nagy matrica méretet, mert bárhová könnyedén felragaszthatod, mert nem foglal sok helyet és a provokatív rózsaszín színének köszönhetően messziről is látható.

Szóval légy büszke, mint egy elefánt, és mondd el ezt a világnak az ormányoddal! Végül is a rózsaszín és a szex összetartoznak. És csak annak van boldog párkapcsolata, akinek elégedett a szexuális élete. És néha ebben a Sexy Elephantnak is benne van a patája.

Ui.: A pompás elefántmatricánk a mercheink limitált kiadása. Tehát tartsd rajta a szemed, hogy senki ne nyúlja le az orrod elől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – pompás elefántmatrica" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem