Betöltés...

Anális síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)

Ár: 3.100 Ft

A korábban lila színű, bevált anális síkosító gél új, továbbfejlesztett formulája hialuronsavval, aloé vera kivonattal és CBD-kivonattal gazdagodott. Mindezek a természetes összetevők segítenek ápolni az érzékeny anális területet. A természetes szilikonnak számító szkvalán jókora adagjának köszönhetően a síkosító sokáig siklik, és alig szárad ki, akárcsak a szilikon gélek. Kényeztető anális gélünkkel, egy csepp természetességgel, tehát maximálisan élvezni fogja az anális szexet.

Anális síkosító gélünk egy egyedülálló termék a piacon, amelynek kifejlesztésével több mint egy évet töltöttünk el. A továbbfejlesztett formula és a modern flakonkialakítás ellenére a gyártás során továbbra is az volt a prioritásunk, hogy minőségi síkosítót hozzunk létre remek áron. Ezért az eredeti, lila síkosítót lecserélheti anális síkosítónk továbbfejlesztett Sexy Elephant változatára, amely nem tartalmaz színezéket, szintetikus tartósítószert vagy parabént.

A síkosító innovatív, gyengéd formuláját kifejezetten az intim terület legérzékenyebb bőrére fejlesztettük ki. Ezért a termék aloé vera kivonatokat tartalmaz, amelyet a hagyományos gyógyászatban hidratáló hatása miatt használnak. Emellett nyugtatja a bőrt napozás után, és segít a kisebb sérülések vagy szúnyogcsípések gyógyításában. Ez a növény elősegíti az új szövetek, kollagénrostok képződését, és számos antioxidánst, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ezek közé tartozik az A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, E-vitamin, folsav, magnézium, mangán, cink, réz, króm, kálcium, kálium és vas. Az aloé verában található poliszacharidok az intim terület egészséges mikrobiomját is támogatják. Ezért nem fog olyan kellemetlen érzést tapasztalni anális szex közben vagy után, amely a fenék természetes környezetének zavarára utalna.

Ezenkívül az anális síkosító gél nátrium-hialuronátot, ismertebb nevén hialuronsavat tartalmaz. Akár ezerszeres vízmegkötő képességének köszönhetően hatékonyan hidratálja a bőrt. A hialuronsav természetesen előfordul az emberi test szöveteiben. Támogatja a kollagén képződését, amely rugalmassá teszi a bőrt, és hozzájárul a károsodás helyén hiányzó szövetek gyorsabb helyreállításához. Ennek köszönhetően gyakran használják ránctalanító bőrkrémekben, mivel feszesíti a bőrt és ezáltal minimálisra csökkentheti a ráncok láthatóságát.

Síkosítóink legfontosabb összetevője a squalane (magyarul szkvalán), amely az anális gélben – minden elefántos síkosító közül – a legmagasabb koncentrációban található meg. Ez extra csúszóssá teszi a síkosítót, ettől használat közben a szilikon síkosítókhoz hasonlóan viselkedik. Ezért a szkvalánt a szilikon természetes helyettesítőjének is nevezik. Ez az anyag cukornádból készül, és gyakran megtalálható az aranyér elleni kenőcsök és kúpok fő összetevőjeként. Szétkenés után száraz olajra emlékeztet, így jól beszívódik és nem zsírosít. Regenerálja és hidratálja a bőrt, és a védő faggyú természetes része. A szkvalán így kivételes tulajdonságokat és nagyszerű funkcionalitást biztosít az anális síkosító gélnek az anális szex során. Termékünkkel ezért fájdalommentesen csúszhat el a kívánt orgazmusig.

Végül, de nem utolsósorban CBD-kivonatot is talál a gél összetételében, amelyet a kozmetikumokban gyakran használnak gyógyító, viszketést vagy bőrpírt enyhítő hatásai miatt. Ezért az anális szex során enyhíti a kellemetlen érzéseket és segíti az ellazulást. Ennek köszönhetően általános testi épségben fogja élvezni az anális játszadozásokat, és alig várja a folytatást. Ugyanakkor a CBD serkenti a véráramlást az análisban, amely így érzékenyebb lesz a legkisebb érintésre is. Ezért szenvedélyesebben fogja élvezni a feneke masszírozását, és ennek köszönhetően talán intenzívebb csúcsot fog átélni.

A modern airless csomagolásnak köszönhetően, mely praktikus pumpával és fedéllel van ellátva, nem jut levegő vagy baktérium a palackba. Ezért tudtunk kíméletes, parabének nélküli, természetes tartósítószereket használni a síkosító gél gyártása során. És hogy a gél még a legérzékenyebb bőr számára is kiváló legyen, nem adtunk hozzá semmilyen mesterséges parfümöt vagy festéket, ami irritálhatja az érzékeny egyéneket.

A síkosító gél átlátszó, kellemes, nem tolakodó illatú. Lehetséges tejszerű színe a természetes összetevők intenzív felverésével jön létre. A ruhákat vagy az ágyneműt azonban nem fogja beszennyezni. Ezenkívül a gél optimálisan kiegyensúlyozott pH-val rendelkezik, amely tiszteletben tartja az intim részek természetes pH-értékét.

A legtöbb vízbázisú síkosító glicerint és propilénglikolt tartalmaz, amelyek gondoskodnak a gélek viszkozitásáról és csúszásáról. Megfelelő sűrűséget és konzisztenciát is biztosítanak nekik. Nagy mennyiségük azonban a gél magas ozmolalitása (aktív részecskék koncentrációja) miatt zavarhatja az intim részek érzékeny bőrét. Reagálva erre az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2012-ben kiadott egy dokumentumot, amelyben azt javasolja, hogy e két anyag mennyiségét 9,9% alá csökkentsék a síkosító gélekben. És mivel az anális síkosító gél elkészítésénél mindenre figyeltünk, úgy döntöttünk, hogy tiszteletben tartjuk ezt az ajánlást, és minimálisra csökkentjük a glicerin és a propilénglikol koncentrációját.


Figyelmeztetés
A felverés által okozott fehér zavarosodás nem jelent problémát. A síkosítót tartsa távol a gyermekektől. Kerülje a szembe jutást. Ha a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb tartós probléma esetén forduljon kezelőorvosához. Használja fel a terméket a lejárati idő előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anális síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem