Betöltés...

Merch – férfi elefánt póló Ormányt fel!, L

Ár: 5.745 Ft

Csatlakozz elefántbandánkhoz, és szerezd be a pólót a Sexy Elephant képével. Mindenki azonnal megérti, hogy élvezed a szexet, és gyengéid az erotikus eszközök. És ez szexi! A póló sportos szabású, klasszikus kerek nyakkivágással, így szinte mindenhez passzol. Vedd fel munkába, fitneszterembe, klubba vagy biciklizni. Ikonikus logónk vonzza a tekintetet, ezért készülj fel egy jó adag szórakozásra és flörtölésre.

Az időtálló fekete szín minden testtípuson jól mutat. Izmos hát és jól fejlett karok emelkednek ki belőle. A pólóban viszont elrejtheted a hasad redőinek egy részét is.

Egész évben viselheted a rövid ujjú darabot. Nyáron nem lesz meleged benne, télen pedig az elefánt pulóver alatt viselheted a pólót.

Az elefánt póló puha és rugalmas Jersey pamutból készült, súlya 185 g, amely kényelmes viselet biztosít és elvezeti az izzadságot a testről. Ez a minőségi anyag nem szöszösödik mosás után, és büszke a vegán és Öko-Tex 100 tanúsítványra. Ez azt jelenti, hogy az anyag nem tartalmaz semmilyen állati összetevőt vagy vegyi anyagot.

Ui.: A póló a limitált merchhez tartozik. Ezért jobb, ha sietsz, nehogy valaki lenyúlja az ormányod elől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – férfi elefánt póló Ormányt fel!, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem