Betöltés...

Fleshlight Boost vagina (25 cm), világos testszínű

Ár: 29.995 Ft

A Fleshlight Boost művagina az úgynevezett hiperrealisztikus vaginamásolattal (ahogy a gyártó nevezi) ötvözi a legjobbat, amit a Fleshlight márkától kaphat. Az elképesztően puha Superskin anyagnak a hüvelyben található két egyedi mozgógyűrűvel együtt az a feladata, hogy fokozza a játék használati élményét, aminek köszönhetően úgy viselkedik, mint egy igazi vagina, amely a behatolás során kicsit inog és kitágul a lüktető pénisz körül. Ennél a modellnél a gyártó továbbfejlesztette a vákuum szabályozására szolgáló szelepet is, aminek köszönhetően olyan extrém nyomást hozhat létre a segédeszköz belsejében, amit más Fleshlight eszközöknél nem tapasztal. Ne felejtse el beszerezni a két szuper kiegészítőt a maszturbátorhoz, ami megkönnyíti a karbantartását. A Állvány maszturbátor szárításához felgyorsítja a belső hüvely száradását, míg a Don Pudre púder biztosítja, hogy az anyag olyan puha és finom maradjon, mint az első kicsomagoláskor.

A Fleshlight Boost sorozat művaginája innovatív vákuumszeleppel (Suction Control Cap) rendelkezik, amellyel könnyedén szabályozhatja a szívás intenzitását a maszturbációs hüvelyen belül. Így könnyen megtalálhatja az ideális nyomás mértékét a segédeszközben. Ez a forgó, egyirányú szelep a játék alján található.

A precízen megmunkált vaginamásolat és a maszturbációs hüvely többi része szabadalmaztatott Superskin anyagból készült. Olyan puha és finom tapintású, mint az emberi bőr. Használata során értékelni fogja hőszabályozó tulajdonságait is, melyeknek köszönhetően a játék gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. Nekünk ezúttal tetszik az anyag továbbfejlesztett árnyalata is, ami már nem túl világos és rózsaszínes. Éppen ellenkezőleg, inkább egészséges, bézs bőrszínnek tűnik.

A kiváló minőségű ABS műanyagból készült, kék tok jól illeszkedik a kézbe, és a játék belsejében lévő legerősebb vákuumot is kibírja. Ugyanilyen kecsességgel kibírja még a legerősebb orgazmikus szorítást is a kézben. Tehát vegye rendesen a kezébe a művaginát és kezdődhet a menet.

A kifinomult belső szerkezet a péniszt annak teljes hosszában kényezteti. A puha és gyengéd szeméremajkakon keresztül az urak két mozgó gyűrűhöz jutnak, amelyek szó szerint elnyelik őket. Tőlük az út a keskeny torkon át az igazán szűk önkielégítő hüvelybe vezet. Számos kiemelkedés és borda tarkítja.

A teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően a művaginát a zuhany alá is beviheti. Csak legyen óvatos a tusfürdőkkel és más szappanokkal, amelyek károsíthatnák az anyag sima felületét.

A világhírű Fleshlight márkát rajongók milliói imádják szerte a világon. Kiváló minőségű, precízen kidolgozott játékaik a szabadalmaztatott anyagokkal együtt az erotikus piac élvonalába emelték ezt az amerikai gyártót. A játékok minősége és innovatív technológiája a művagina árában is megmutatkozik, melyre gondosan kell vigyáznia kell, mert egy kicsit több karbantartást igényel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Boost vagina (25 cm), világos testszínű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem