Betöltés...

Leo férfi body, L

Ár: 14.800 Ft

Az időtlen Leo férfi bodyk változatossá teszik a különféle szerepjátékokat , fétispartikat   és   tökéletesen kiemelkedik erotikus fotókon vagy videókon . A bőrszerű anyagnak köszönhetően játék közben élvezheti a titokzatos BDSM hangulatot .
A fekete szín aláhúzza a férfias íveket, és a paradicsomos matt felülettel kombinálva féktelen kalandra vágyik.



Szintén jól érezheti magát a háromirányú cipzárral , amely a nyaktól a lépésközön keresztül fut, és a fenéknél végződik. Ennek köszönhetően a body kényelmes viselet, a cipzárt pedig főleg azokon a helyeken tudod kibontani, ahová fókuszálni szeretnél. Férfi alsóneműt hordanak előjáték és szex közben, mert könnyen eljutnak a büszkeségükhöz, és nem kell levenniük a fehérneműt.
Mi is szeretjük a díszes oldalzsebeket a boxereken. Elegendő hely van bennük az óvszernek vagy az erekciós gyűrűknek , így nem kell sehova futnia szex előtt.



A feszes, ujjatlan szabás kiemeli az izmos karokat és a férfias mellkast, és felhívja a másik fele figyelmét a partner erogén zónáira. A bokszolók érzékien ölelik át a kerek seggét és az izgatott péniszt.
A Leo férfi body követi a test íveit, de a rugalmas anyagának köszönhetően nem feszes és nem vág bele a bőrbe. Éppen ellenkezőleg, alkalmazkodik az alakhoz, és elrejti néhány plusz kilót.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Leo férfi body, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem