Betöltés...

Fleshlight Eliza Ibarra Ethereal vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A fiatal és bájos pornószínésznő, Eliza Ibarra vaginamásolata a legapróbb részletekig precízen kidolgozott, kézzel írt aláírásával, különösen rajongóit ejti rabul. Az intenzív, háromzónás belső szerkezetű, szűk hüvelyt azok a férfiak is értékelni fogják, akik szeretik a pénisz körüli szilárd fogást és a valósághű megjelenést. Hasznos lesz a játék karbantartásánál a Állvány maszturbátor szárításához, ami felgyorsítja a belső hüvely száradási idejét. A Don Pudre púder gondoskodik arról, hogy a művagina szép, puha és rugalmas maradjon.

A játék szabadalmaztatott Superskin anyagból készült, amely olyan puha tapintású, mint az emberi bőr. Emellett kiemelkedik hőszabályozó tulajdonságaival is, melynek köszönhetően gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. Uraim, próbálják meg felmelegíteni a belső hüvelyt meleg vízben maszturbáció előtt. Ezután ugyanazokat a valósághű érzéseket fogja élvezni szólójáték közben, mintha egy igazi vaginába hatolna be.

A kiváló minőségű ABS műanyagból készült, kemény tokot szilárdan a kezében vagy két kézzel tarthatja. A belső hüvely műanyag borítása ellenáll a vad és kemény behatolásoknak. Az urak ezért játék közben elengedhetik magukat, és átadhatják magukat a féktelen szenvedélynek. A segédeszköz alján található egy forgószelep, amely szabályozza a játék belsejében lévő vákuum szintjét.
Játsszon vele egy kicsit, és tudja meg, melyik vákuumerősség tetszik Önnek a legjobban a játszadozások során.

Amit különösen szeretünk Eliza Ibarra pornószínésznő másolatában, az a kifinomult belső szerkezet, amely intenzíven stimulálja a péniszt teljes hosszában. A belső hüvely hullámos formájának köszönhetően némileg a hullámvasúton való utazásra emlékeztet. A férfiak már az elején egy kellemesen puha, bordázott bejáratra számíthatnak, amely lassan lehúzza a fitymát. A kitett makk ezután egy kéjes menetre indul a hüvely spirális részének enyhe szűkületén keresztül. Különféle gyűrűkből és egymást keresztező bordákból áll, amelyek csodálatosan gyötrik a férfiakat. A következő keskeny járaton át a pénisz az utolsó zónába csúszik, amely sima és finom szerkezetével a szoros hüvelyi fogásra emlékeztet. Ennek köszönhetően a férfiak pokolian vad menetet élhetnek át, miközben oda-vissza mozognak. A szoros fogás és az erős nyomás az eszköz belsejében az utolsó spermacseppet is kinyomja a péniszből.

A művagina valósághű kialakítását az életnagysága is fokozza. A 25 cm-es teljes hossza a legméretesebb férfiakat is orgazmusra készteti.

Végül kiemeljük a teljesen vízálló kivitelezést, melynek köszönhetően a játékkal a zuhany alatt vagy a fürdőben is élvezheti az érzéki pillanatokat. A világhírű Fleshlight márka a kiváló minőség, a modern technológia és a precíz kidolgozás tekinetetében kitűnik termékeivel, amelyek élénkebbé teszik a játszadozásokat az ágyban és a fürdőszobában.

Az egyetlen, amit fájlalunk, az a segédeszköz valamivel magasabb ára és igényesebb karbantartása. De egy kis erőfeszítés megéri azt a halom kéjes orgazmust, amely a férfiakra vár.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Eliza Ibarra Ethereal vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem