Betöltés...

Állvány maszturbátor szárításához

Ár: 16.445 Ft

A Fleshlight Állvány maszturbátor szárításához megkönnyíti a művaginák gondozását. Alumínium konstrukciójának köszönhetően erős és könnyű. Nem feltűnően néz ki, és a piacon lévő többi modelltől eltérően beépített csepegtetővel rendelkezik, amelybe a maszturbációs hüvely belső részéből származó összes víz befolyik.

Különböző modellek alapos tesztelése után választottuk ezt az önálló állványtípust. Végül megegyeztünk abban, hogy ez az állványmodell felel meg nekünk a legjobban. A más típusú, vállfa formájú szárítókat gyakran nem volt hova felakasztani. Mások viszont megereszkedtek az erotikus segédeszközök súlya alatt, vagy rossz minőségűek voltak.

A Fleshlight állvány főként ugyanennek a márkának a műhelyében készült művaginákhoz ajánlott, de megtudtuk, hogy a Svakom, Tenga és más gyártók maszturbációs hüvelyeit is kiszáríthatjuk benne.

Az állvány használata egyszerű. Miután vízzel lemosta a maszturbátor hüvelyét, helyezze az állványba. Akassza fel a maszturbátor szélesebb részét az állvány felső részére úgy, hogy a keskenyebb vége a csepegtetőtálcára mutasson, ahová a maradék cseppek lehullanak. A maszturbátor hüvelye a felfüggesztésnek köszönhetően csak a felső kör alakú részében érinti az állvány szerkezetét, így száradás közben nem nyomódik össze. Ennek köszönhetően a maszturbátor falai nem tapadnak össze. A segédeszköz belső hüvelye átjárható marad. Ezért a levegő jobban áramlik benne, ami felgyorsítja a hüvely száradását. Ez megkönnyíti a karbantartást, különösen a Fleshlight művaginák esetében, amelyeket nem szabad kifordítani, és a mosdó szélére helyezve a belső faluk megnyomódik.

A Fleshlight állványban szeretjük a minimalista dizájnt és a praktikus fekete színt is, amely nem hámlik és nem kopik. Az eszköz kompakt méretekkel rendelkezik, így elrejtheti például egy szekrényben. Ezért a maszturbátoroknak többé nem kell a mosdón száradniuk, amelyen víztócsák keletkeznének. A művagina természetes légáramlású helyiségben szárad a legjobban. Ezért, hacsak nem lepi meg egy váratlan látogató, ne rejtse el az állványt és a játékot a szekrényben.

A kiváló minőségű alumínium anyag biztosítja, hogy az állvány szilárdan a helyén maradjon, és ne boruljon fel még a segédeszköz súlya alatt sem.

A maszturbációs hüvely szárítása után csak öntse ki a folyadékot a csepegtető állványból, és mossa le az egész közepesen vízálló szerkezetet. Csak szappanos vízre van szüksége. Ne használjon speciális tisztítószereket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Állvány maszturbátor szárításához" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem