Betöltés...

Black Desire bársony ruha, L–XL

Ár: 18.520 Ft

A Black Desire bársonyruha merész modell, amely mind az alkalmi, mind az erotikus gardróbba megtalálja az utat. A bátor hölgyek viselhetik ezt a ruhát egy randevún vagy egy szexi partin , ahol ők lesznek az este fő sztárja.
Az elegáns fekete szín egy kis luxust kölcsönöz a puha bársonynak. A ruha ezért kihívónak, de ugyanakkor előkelőnek tűnik.
A mellkason látványos fűzésutánzat ékesíti a mély dekoltázst, ami leginkább a nagy, feszes melleken tűnik ki. Kis mellű tesztelőinknél a nyakkivágásban kicsit feltűnt az anyag. Ennek ellenére remekül érezték magukat a ruhában.



A ruha tokvágása gyönyörűen kiemeli viselője természetes íveit. A keskeny derék és a szépen ívelt nőies csípő vonzza majd partnere tekintetét és kitartó kezét.
A hátoldali cipzárnak köszönhetően a ruha könnyen fel- és levehető. Azt tapasztaltuk, hogy a hölgyek egy kis kézügyességgel maguk is rögzíthetik ruhájukat.
A ruha elasztikus szövete nemcsak átöleli a testet és kiemeli a sziluettet , hanem alkalmazkodik minden nő egyéni arányaihoz. Egyik tesztelőnk fel is veszi a ruhát anélkül, hogy először kibontotta volna.



A fenék alatti paradicsomhossz felforgatja a vért az erekben, különösen a női lábak szerelmeseinek, amelyek a Black Desire modellben teljes szépségükben maradnak láthatóak.
A csomagban egy tangát is találsz, amely arra ösztönzi a nőket, hogy a bársonyruhát viseljék randevúzásra vagy bulira.
Sajnos kicsit szomorúak vagyunk, hogy a mély dekoltázst a nagy, telt mellű nőknek szánta a gyártó. Ahogy már említettük, az A és B méretű melltartót tesztelőinknél a ruha egy kicsit lazább volt a mellkason. Ezért ezt a modellt B+ méretű melltartós hölgyeknek ajánljuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Desire bársony ruha, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem