Betöltés...

Csipkés ruha Tempting Love szemmaszkkal, S–M

Ár: 16.835 Ft

Az ártatlan fehér szín felébreszti benned a gyengédség és a kényeztetés iránti vágyat. Engedj el titkos álmaidnak, és olvadj meg pároddal a karjaidban, mint két hópehely.
A csipkés szemmaszk könnyed BDSM játékokba csábít , amelyek során a hölgyek felfokozott érzékszerveiket élvezik. Egy ilyen váratlan csók a nyakon vagy egy jégkocka mellkasán lecsúsztatása a hasig jobban felkelti a libidót, mint a partner meztelen testének látványa.
Finom csipke a mellkason és a büfé alsó szegélyén a titokzatosság álmodozó fátylát teszi teljessé , amely a csábítás felhőjébe burkolja a női testet.
A selymesen sima szatén gyönyörűen ragyog a fényben és kellemesen hűti a bőrt. Tesztelőink magabiztosan, szexien és kényelmesen érzik magukat a Tempting Love ingben.



A nyakkivágást a melltartó csipkekupacskái alkotják, amelyeken nincs aládrót. Ezért az ing nem löki sehova sem viselőjét.
Az állítható pántok segítségével a hölgyek úgy állítják be maguknak a kamiont, hogy az elsősorban a mellkas területére illeszkedjen.
Kivágásának köszönhetően az ing mély dekoltázst kínál, amelyen minden partner szeme megnyugszik. Ennek ellenére a csészék még a kis melleket is szépen formálják, amelyek nem kandikálnak ki a fehérneműből.
Az alj feléig érő paradicsomos minihosszúsága provokatív hatású. Nem ismerünk olyan embert, aki ellenállna a jól formázott fenék látványának, amely simogatásra, harapásra vagy fenekelésre hív.



Nagyra értékeljük az anyag magasabb elasztántartalmát is, amely kényelmes viseletet biztosít az ingben, és alkalmazkodik minden nő egyéni arányaihoz.
A csomagban talál még egy klasszikus fehér tangát és egy szövettáskát a ruhanemű tárolására.
Sajnos a tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy a csipkekaparó tisztítatlan szélei a szemekre helyezve kicsit karcolódnak. Szerencsére a maszk felkötése után nem kell mást tenni, mint becsukni a szemünket, és a játékok idejére csukva tartani.
Kicsit szomorúak vagyunk, hogy a gyártó nem mellékelte az inghez azt a harisnyakötőt, amit a modellen látunk. Ezért javasoljuk, hogy tekintse meg elefánt kínálatunkat, és válasszon harisnyakötőt saját ízlése szerint.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Csipkés ruha Tempting Love szemmaszkkal, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem