Betöltés...

Kétoldalas maszturbátor Notchy (10,6 cm) + ajándék erekciós gyűrű

Ár: 5.580 Ft

A Notchy kétoldalas maszturbátor puha és rugalmas TPE anyagból készült, a szenvedélyes játékosok és azok fogják szeretni, akik minőségi eszközt keresnek nagyszerű áron. A két különböző szerkezet még a legigényesebb vadócokat is kielégíti, akik folyamatosan érdekes élményeket keresnek a maszturbáció vagy akár a partnerrel való előjáték során. Emellett a játék modern, minimalista dizájnnal és kompakt méretekkel rendelkezik, így elfér a zsebében is. Rugalmas tulajdonságaival a maszturbációs tojásokra emlékeztet. Tehát, uraim, ha ez a stílusú segédeszköt megfelel önöknek, akkor a Notchy maszturbátor nem hiányozhat a szexuális játékgyűjteményéből. Többször is használhatja, mégis minden alkalommal egy kicsit másképp.

A maszturbátor kifinomult, kétoldalas kialakításának köszönhetően a férfiak két különböző belső szerkezetet próbálhatnak ki, és megtudhatják, melyik illik hozzájuk jobban. Tesztelőink egyetértettek abban, hogy a függőleges csíkos textúra nagyszerű választás a hosszú, lassú játékhoz. Másrészt a rácsos textúrát hangsúlyosabbnak értékelik. Ez alkalmassá teszi azok számára, akik a gyorsabb és intenzívebb stimulációt kedvelik.

Tetszik nekünk az eredeti világoskék szín is, amelyet nem gyakran találunk maszturbátoroknál. Az ovális formával és a minimalista kialakítással kombinálva a játék visszafogottan, mégis stílusosan néz ki.

A rugalmas és tartós TPE anyag, amelyből a Notchy maszturbátor készült, kissé vékonyabb falú, így könnyen fordul egyik oldalról a másikra. A vékonyabb TPE réteg azt az előnyt is magával hozza, hogy intenzívebben fogja a péniszét a kezében. Használja ki ezt, amikor a maszturbációs hüvellyel játszik, és próbáljon ki új kézimunkázási technikákat. A maszturbátornak a makk körül végzett körkörös mozdulataival megszoríthatja, dörzsölheti vagy simogathatja a makkot. A kéz különböző mértékű szorításával kombinálva a férfiak olyan ízletes, függőséget okozó érzéseket tapasztalhatnak, amelyeket szívesen ismételnek meg többször egymás után.

Ahogy említettük, mindkét belső struktúra jellegzetes textúrával rendelkezik, de mindegyik egy kicsit másfajta stimulációra alkalmas. A maszturbátor bejárata széles, így még a nagyobb méretű férfiak is kényelmesen elférnek a maszturbációs hüvelyben. Az elképesztően puha és tapintható elasztomer bármilyen méretű férfiassághoz alkalmazkodik. Emellett azt tapasztaltuk, hogy az eszköz felső fala a makk felett a használat során kissé átlátszóbbá válik. Ezért a férfi egyedül vagy a partnerével együtt figyelheti, ahogy a pénisz megpróbál kibújni. A vizuális stimuláció kombinációja az intenzív belső szerkezettel együtt fokozza az izgalmat, és villámorgazmushoz vezeti a férfiakat.

A segédeszköz kis méretét különösen a lelkes utazók és a gyakran üzleti úton lévők fogják értékelni. Az eszköz nem foglal sok helyet a hátizsákban, aktatáskában vagy bőröndben, vészhelyzet esetén pedig feltekerhető és zsebre tehető.

A Notchy megfordítható maszturbátor teljesen vízálló kialakítású. Ha tehát tartós társat keres a szárazföldön és a vízben való kalandozáshoz, akkor most megtalálta. A Notchy az orgazmusélmények féktelen dzsungelébe kalauzolja el otthon és útközben egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétoldalas maszturbátor Notchy (10,6 cm) + ajándék erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem