Betöltés...

Tessa latex ruha, XXL

Ár: 82.280 Ft

A Tessa latex ruha kíméletes vagy keményebb BDSM játékokhoz alkalmas. Azok a nők is értékelni fogják őket , akik az első kényelmes latex modelleket keresik lélegzőbb szabással , hogy kiegészítsék ruhatárukat bulikra vagy fesztiválokra . Finomíthatja a ruhát például kesztyűvel , latex harisnyakötővel vagy magas sarkú csizmával. A modell csábító, de egyben aranyos benyomást kelt, ezért a különféle szerepjátékok rajongóit is izgatja.
Nem fogja tudni levenni a tekintetét a magával ragadó , magasfényű fekete színről , mert túlzásba viszi a libidót.
A kézzel ragasztott varrású ruha 0,4 mm vastagságú (15%-os tűréshatárig) kiváló minőségű latex anyagból készült . Ennek köszönhetően kellemesen rugalmas és kényelmes viselet. A latex ruházat második bőrként tapad a testhez, amint alkalmazkodik a másolandó test hőmérsékletéhez. És a Tessa ruha sem más.
A Ragasztott latex az olcsóbb öntött változathoz képest mindenhol egyformán durva. Ennek eredményeként nincs hibája, és nem tudja például elszakítani az anyagot.



A széles pántokkal ellátott felsőrész felfedi a vállakat és a karokat, a mélyedő nyakkivágás pedig ugyanolyan ellenállhatatlan. Kiemeli a hattyú nyakát és az ellenállhatatlan női melleket. A ruhán nincs rögzítés, így könnyen felvehető és tökéletesen illeszkedik a testhez.
A 35 cm-es mini hosszúságú rövid körszoknyát is imádni fogja, amely alá a hölgyek alig tudják elrejteni szexi alsójukat. A domináns férfiak gyorsan felemelték a szoknyát egy ostorral, hogy meztelenül verjék meg partnerüket.
És mivel a ruha egy cseh gyártó műhelyéből származik, a legapróbb részletekig számíthat a kiváló minőségű kidolgozásra.



Kicsomagolás után látni fogja, hogy a modell inkább matt gumira hasonlít. Ezért először polírozni kell. Legyen kéznél egy speciális spray vagy szilikon olaj , ami nélkül egyetlen ütést sem tudunk adni. Akkor is szolgálni fog, ha az úgynevezett nedves módszerrel vesz fel ruhát . Ha a száraz módszert részesíti előnyben, hintse be a belsejét egy finom porréteggel.
Sajnos a természetes latex az érzékeny anyagok közé tartozik, amelyek több karbantartást igényelnek . Ezért mindig legyen óvatos az éles tárgyakkal. A modell tárolása előtt óvatosan tisztítsa meg, és hagyja jól megszáradni.


Modellcsere vagy visszaküldés: Ha a vásárolt termék nem felel meg a méretnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De ne feledje, hogy a latex az érzékeny anyagok közé tartozik, nagyon szennyfogó. Látható ujjlenyomatokkal, könnyekkel, dezodorból vagy viaszból származó szennyeződésekkel, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tessa latex ruha, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem