Betöltés...

Monster dildó Titan (19 cm)

Ár: 35.045 Ft

A szörnyeteg vibrátorok megnyitják a kaput az álmok és a fantázia világába , amelyben izgalmas szexet élhet át történelem előtti lényekkel, földönkívüliekkel, állatokkal vagy akár mesefigurákkal. Pikkelyes vibrátor Titan boldoggá teszi a sárkányok, gyíkok szerelmeseit és azokat, akik szeretik az erotikus kütyük felszínén található jellegzetes hegygerinceket . Közepes méreteinek köszönhetően a játék mindenkinek megelégszik, aki már rendelkezik szerszámokkal, és imádja a hüvely és a végbélnyílás intenzív feltöltését.

A hegyes makk , amely az egyenes alakkal és rugalmas kialakítással együtt fokozatosan tágul, megkönnyíti a készülék hüvelybe és a hüvelybe való bevezetését. A pikkelyek formájú, markáns bordái ezért intenzíven masszírozzák a hüvely és az anális falát, és elhozzák a gyors és viharos csúcspontot.

Kipróbáltuk, hogy a tapadókorong szögként tart minden sima felületen. Ezért kényeztesse magát a szexel állva, például a zuhany alatt, vagy üljön rá közvetlenül a székre a játékra. A vibrátort az irodában egy táblára ragasztottuk, és most kabátakasztóként is szolgál. Azt is tapasztaltuk, hogy a tapadókorong jól illeszkedik a felcsatolható hevederbe. Ezért valósítsd meg a szexről alkotott legvadabb fantáziádat egy sárkánnyal, aki megszáll. Ha teljes fantáziádat fokozod egy szexi sárkányjelmeztel, egy dögös szerepjáték vagy szerepcsere elcsábít a szexibb történetekbe másfajta szörny vibrátorokkal.

Szörny vibrátor Titan Kiváló minőségű és tökéletesen sima orvosi szilikonból készül, amely hipoallergén anyagok közé tartozik. Ezért könnyen tisztítható és karbantartható.

További előnye a vízállósága , aminek köszönhetően akár buborékokkal teli fürdőben is remek előjátékot élvezhet partnerével.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Monster dildó Titan (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem