Betöltés...

Passion body Astrida, S–M

Ár: 18.255 Ft

Body Passion Astrid elegánsnak és érzékinek tűnik a fekete színnek és a zöld árnyalatoknak köszönhetően. Ha ezt a modellt nézzük, rögtön a dél-spanyolországi napos part forró strandjai jutnak eszünkbe.
Finom, limezöld cérnával varrt csipke béleli a melltartó csészéit a hason lévő kivágással együtt. Így még jobban felhívja a figyelmet a fehérnemű kifinomult szabására, amely kiemeli a keskeny derekát.



Egy kicsit durvább tapintású, egyébként tökéletesen sima műbőr kiemeli minden viselőjének domináns lelkét. Sima felületének köszönhetően a fehérnemű egy kicsit a fürdőruhára emlékeztet. De ne tévesszen meg. Body Passion Astrid minden magabiztos hölgy erotikus ruhatárába tartozik, aki tudja, mit akar az ágyban.
Az állítható pántoknak és a hátoldalon található két kampós rögzítésnek köszönhetően a body könnyen állítható viselője magasságához. Ezért a nők jól érzik magukat a fehérneműjükben.



A műbőr anyaga ellenére a test megtartott bizonyos fokú rugalmasságát. Ezért csúsznak bele a hölgyek, mint a vaj.
Az oldalsó elasztikus szalagok nem vágnak vagy karcolnak, ha a méretet megfelelően választják meg . Ezért tesztelőink jól érezték magukat a fehérneműjükben, és azonnal a bodyban fotóztak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion body Astrida, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem