Betöltés...

Tulip vibrátor klitoriszkarral (22 cm) + ajándék Toybag

Ár: 20.540 Ft

A Tulip vibrátort atipikus csiklókarral olyan nők számára készítettük, akik a csikló és a G-pont izgatása mellett az A-pont jelentős stimulációjára is vágynak. Az a hüvely elülső falán található, csak egy kicsit a méhnyak felett. A tulipános dizájnú – amelyről a vibrátor a nevét is kapta –, markáns, lekerekített hegyű, hosszabb hüvelyi rész kifejezetten a mély megtöltésre lett kialakítva. Azonban még a kezdők is eme segédeszköz után nyúlhatnak a szűkebb átmérője miatt.

A remek, enyhén rugalmas csiklókar végén egy rövid, ívelt pálcikát találunk, amely kicsit úgy néz ki, mint egy elefánt ormánya. A kar egészen a csiklón túlra ér, és lehetővé teszi, hogy a hölgyek kellemesebb érzéseket éljenek át, amikor izgatják ezt az érzékeny helyet. Találékony tesztelőink előszeretettel fordítják meg a behelyezett vibrátort, így a pufók kar a csikló helyett a fenék környékét izgatja.

Értékelni fogja a segédeszköz anatómiai formáját is, melynek köszönhetően a vibrátor könnyen behelyezhető a hüvelybe. Az ergonomikusan kialakított nyél biztosítja, hogy a segédeszköz jól kezelhető legyen önkielégítés és partneri játék közben.

A Tulip vibrátor testét bársonyosan puha szilikon kabát borítja. A szilikon az erotikus játékok prémium és népszerű anyagai közé tartozik, mivel nem okoz allergiás reakciókat és gyorsan alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez. A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy a szőrszálak kicsit rátapadnak a vibrátorra, de tiszta vízzel könnyen lemoshatóak.

Az erős rumbly vibráció és az összesen 12 vibrációs program biztosítja az intenzív és érezhető orgazmust. A hölgyek 5 vibrációs pulzusmód közül választhatnak a hüvelyi részben és 7 stimulációs program közül a csiklókarban.

Végül megemlítenénk még a közepesen vízálló kezelést, aminek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja az eszközt, valamint a modern USB-töltést, amivel kíméli a környezetet és a pénztárcáját.

Az egyetlen dolog, amit a Tulip vibrátor szemére hányhatnánk, a nagyobb zajszint. Amikor a játék teljes gőzzel megy, egy kicsit hangosabban szól, mint a többi modell. De hisszük, hogy legyinteni fog ezen az apró hiányosságon, és teljes mértékben élvezni fogja az izgalmas élményeket, amelyeket ez a segédeszköz nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tulip vibrátor klitoriszkarral (22 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem