Betöltés...

Obsessive szett Bloomys, L–XL

Ár: 13.975 Ft

Az Obsessive Bloomys szett jellegzetes fényvisszaverő rózsaszín színe megvilágítja a női íveket, ami minden férfi számára csábító csábítássá válik.
A Kontrasztos fehér sávok fokozzák az egész modell gyengédségét. Ezért az ágynemű mindkét partnert romantikus előjátékra és hosszú, lassú szexre hívja. A játékok során teljes mértékben élvezni fogod minden szempillantást, csókot és érintést.
Az állítható pántok segítségével a nők úgy állítják be a melltartót, hogy jól tartsa a mellet. A csipke alsónemű puffadt dekoltázsa szó szerint kivirágzik, és magára vonzza a kíváncsi tekinteteket, akik minden nő nyakkivágásának dombos tájain vándorolnak.



A vászon finom csipkéje lágy nyári szellőként simogatja a testet. Egy ideig viselve a hölgyek elfelejtik, hogy egyáltalán felvesznek bármilyen erotikus fehérneműt. Szabadnak és kényelmesnek fogják érezni magukat. És ez bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.
Az elasztikus anyagnak köszönhetően a szett könnyen felvehető és alkalmazkodik viselője egyéni íveihez.



Nagyra értékeljük a magasabb derekú bugyit is, amely elrejti a csípő és a has hibáit. Tesztelőink olyan magabiztosak voltak, mint a francia filmekben a csábító femme fatale ennek a fehérneműnek köszönhetően.
De egy kicsit sajnáljuk, hogy a sportszabású melltartóban nincs olyan aládrót , ami a dúsabb mellnek nyújtana tartást. Ha a nőknek nincs feszes melle, javasoljuk, hogy válasszon erotikus alsóneműt, alsóhuzallal, amely tökéletes dekoltázst varázsol.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Bloomys, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem