Betöltés...

Syringe intimmosó (100 ml)

Ár: 8.215 Ft

Beöntés Syringe elbűvölt minket a számsoros fecskendő autentikus kialakításával. Szeretjük, hogy a játék egy orvosi eszközt idéz, így különösen élénkíti a játékklinikát . A 100 ml -es beöntés alkalmas a végbélnyílás könnyedebb lemosására , például prosztata masszázs vagy kisebb vibrátorral végzett stimuláció előtt. A játékot a kíváncsi vaníliáknak is ajánljuk , akik szeretnének elmerülni az elragadó kísérletezés forgatagában. A szerepjáték egy orvosi forgatókönyvvel arra ösztönöz, hogy részletesen megvizsgálja és felfedezze partnere teljes testét.

A beöntést a klasszikus fecskendőhöz hasonlóan tűvel töltöd meg, azzal a különbséggel, hogy az applikátor lyukait figyelembe véve a rögzítést a tartály nyakáig vízbe kell merítened. Gadget tesztelőink Syringe néha a hüvely mosására is használják. A hölgyeknek azonban nem szabad túl gyakran belemerülniük a barackban lévő vízsugárba, hogy ne zavarják meg a hüvelyi mikroflóra természetes pH-ját. A beöntés alkalmazása előtt ellenőrizze azt is, hogy a víz vagy a speciális beöntőoldat megfelel- e az emberi test hőmérsékletének , nehogy megégesse magát.

A nagyobb Végszemű fecskendő ergonomikus formája szépen illeszkedik a tenyérbe, így a beöntés könnyen kezelhető. A tesztelés során viszont azt tapasztaltuk, hogy a fenék leöblítése egy ember számára kissé kényelmetlen, mert a víz tartályba szívása után túl hosszú a szerszám teste és a dugattyú. Ezért a beöntés Syringe főleg kettes előjáték fűszerezésére alkalmas .

A szerszám erős, sima és tartós műanyagból készült, ftalátok nélkül , ami nem okoz allergiás reakciókat. A műanyag vízálló kezeléssel rendelkezik, így a fecskendőt és a tartozékot könnyen higiénikusan tisztán tarthatja.

A csomagban két applikátor található (8 és 12 cm hosszú) permetezővel , amely a zuhanyhoz hasonlóan minden irányba fecskendezi be a vizet, és így kellemesen masszírozza az érzékeny végbélfalakat. Válaszd ki a méretben hozzád jobban passzolót, vagy a fogantyúkat játék közben is cserélheted. A rövidebb rögzítés inkább a gyors tisztítást szolgálja, a hosszabb applikátor mélyebb behelyezésre és precízebb öblítésre alkalmas. Csavarja fel őket egy menettel a fecskendőre, így szépen a helyükön maradnak, és nem esnek ki a tartály testéből.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Syringe intimmosó (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem