Betöltés...

Kifestő felnőtteknek – PichObraz

Ár: 4.420 Ft

A felnőttek számára készült, anti-stressz kifestőkönyv remekül legyőzi az unalmat és a mindennapi élet gondjait. Csak annyit kell tennie, hogy hazamegy egy fárasztó munkanap után, és kényezteti magát a pár perces, pihentető színezéssel a legszebb vaginaképekkel, amelyeket valaha is látott.
40 nyomtatott oldalon minden formában és változatos helyzetben talál egy rajzolt női éket. Ezért  egyik nap egy lédús eperbe akar majd harapni, máskor pedig ceruzákkal fedezi fel a női szentély végtelen univerzumát.



A puha kötésnek és a nagy súlyú, erős papírnak köszönhetően az oldalak jól forgathatóak, és akril filctollakat vagy vízfestéket is használhat a színezéshez.
A gyártó minden oldalt úgy készített elő, hogy színezés után könnyen kitéphető legyen. Ha elkészült, keretezze be alkotásait, és akassza fel a falra a nappaliban, vagy rögzítse a hűtőszekrényre.



Sok móka várja a stresszoldó kifestő oldalain. Vicces ajándéknak bizonyult egy munkahelyi kolléga, testvér számára vagy egy legénybúcsú alkalmából is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kifestő felnőtteknek – PichObraz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem