Betöltés...

Hot Stud élethű dildó (18 cm), világos testszínű

Ár: 11.720 Ft

Nem könnyű olyan minőségi, valósághű vibrátort találni, amely a szilárd tapadókorongnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a hevederhez. Ezért, hosszas és alapos tesztelés után, a Hot Stud vibrátort négy színben adtuk be . Úgy gondoljuk, hogy a játékot különösen azok a játékos párok fogják értékelni, akik egy univerzális eszközt keresnek, amelyet önkielégítéshez és izgalmas rögzítéshez használhatnak.

Szeretjük a hihető, valósághű dizájnt jellegzetes erezettel , aminek köszönhetően a vibrátor megkülönböztethetetlen egy igazi pénisztől. A kisebb makk a játéknak a gyökér felé történő fokozatos tágulásával kombinálva megkönnyíti a készülék hüvelybe és végbélbe való behelyezését.

A készülék négy színárnyalatban készül, így már csak a fantáziádon múlik, hogy ma melyik jóképűt részesíted előnyben. Vágyik a játékokra egy bájos európaival, akit idén még nem csókolt meg a nap? Ezután nyúljon a menü legkönnyebb vibrátorához. De ha nem tudsz ellenállni a déli férfiak varázsának, válaszd a sötétebb verziót. A feketék iránt gyengébb nők a csokoládébarna vibrátornak hódolnak , míg az anális szex szerelmesei nem engedhetik meg maguknak a feketét.

A vibrátor jelentős görbülete miatt intenzíven irritálja a G-pontot és a prosztatát . Ez különösen igaz a hüvelyi orgazmusban szenvedő nőkre és a prosztata masszázs szerelmeseire.

Tesztelőink azt találták, hogy a tapadókorong jól tapad bármilyen sík felületen , még akkor is, ha nem teljesen sima. Ezért egy remek kihangosított utazásban lesz része egy vibrátorral a dohányzóasztalon vagy akár a zuhany alatt.

Az Erős, mégis puha PVC sima felületet és bizonyos fokú játékot ad a vibrátornak, amellyel a játék alkalmazkodik az emberi anatómiához. Ezért semmi sem nyomja meg az összeadás során.

A valósághű Hot Stud vibrátor tökéletesen illeszkedik a pántokhoz, amelyek ügyesen lerövidítik a hosszát. Ezt különösen azok a nők értékelik, akik nem vágynak mély beteljesülésre. Ezenkívül a játék vízálló kialakítású. Ezért reggel ízesítse magát, például önkielégítéssel a zuhany alatt, mielőtt munkába indulna.

Bár a vibrátor kissé nehezebb a kézben, azt tapasztaltuk, hogy minden minőségi pánt megőrzi, és elbűvölő és zavartalan örömökben lesz része a rögzítés közben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hot Stud élethű dildó (18 cm), világos testszínű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem