Betöltés...

Neeo férfi póló, M

Ár: 11.115 Ft

A Neeo póló fekete színe merész és szexi. Minden magabiztos férfinak megfelel, aki szereti felhívni magára a figyelmet, akár magánéletben, akár nyilvánosan.
Véleményünk szerint a póló kiválóan megfelel például a rendőr és a sztriptíztáncos szerepére . De a bátor urak is megcsillannak vele egy BDSM-partin vagy kedvenc szórakozóhelyükön.
Az állógalléros modell nyakánál a dekoltázsig érő cipzárral rendelkezik, szabása pedig a férfi félszíneket idézi . A póló lassú kigombolása apránként felfedi a csupasz bőrt, szinte a mellbimbóig szőrösödik, ezzel is maximálisan felfűtve a másik fele libidóját.



Az áttetsző tüll és a matt szövet kombinációja provokatív hatású. Viselőjének hasa átsül a póló elején, így a sportos urak végre megmutathatják kifinomult hasukat. A modell könnyen rugózik , így könnyű felöltözni.
A hát és az ujjak viszont átlátszatlan műbőrből vannak varrva. Érzékien kiemeli a hát izmait minden egyes mozdulatnál.



A testhez simuló szabás körvonalazza a férfi mellkasát és izmos karjait, és vizuálisan karcsúsítja az alakot.
A képzeletbeli hab a pólótortán jellegzetes , szegecsekkel díszített mellzsebek adják, amelyek egy kis eredetiséget és érzéki eleganciát adnak a modellnek.



Kicsit több pénzt fog fizetni a Neeo pólóért, de úgy gondoljuk, hogy egy orgazmusokkal teli vad utazás kárpótol majd ezt a befektetést.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Neeo férfi póló, M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem