Betöltés...

Sexy Dream férfi alsó, S

Ár: 3.140 Ft

A sötétkék szín megjelenésében a megszelídíthetetlen tenger hullámaira emlékeztet. A fehérnemű szemet gyönyörködtető lila árnyalatai felfrissítik a kék óceán özönét, az urak pedig bátor tengerésznek érzik magukat alsónadrágjukban, akik új intim élmények felfedezésére indulnak a szex és az erotika világában.
A kényelmes szabás a klasszikus rövidnadrágok kedvelői között talál majd rajongót, de a tang vagy a boxerek megrögzött szerelmeseinek is örömet szerez. Hölgyeim, évfordulóra vagy születésnapra lepd meg párodat stílusos és paradicsomos fehérneművel. A férfiak hétköznapi viseletben és esti játékokban egyaránt értékelni fogják.



Az áttetsző anyag eltakarja a férfi erényeket, de a fő kincs rejtve marad a nők szeme elől, amíg az úriember rá nem bukkan például egy esti sztriptízen. A finom és kényelmes háló a test minden redőjébe beleolvad, és az urak alig érzik a bőrön.
A lenyűgöző lila csík optikailag két részre osztja a rövidnadrágot, és megfelelő tapintást kölcsönöz nekik. A kifinomult színű dekoráció szembemegy az áramlással, és képzeletben megtöri a kék vászon egységességét.



A szélesebb gumiszalag jól tart és felhívja a figyelmet a férfi derekára. Ráadásul a színes csíkok tökéletesre díszítik a Sexy Dream rövidnadrágot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sexy Dream férfi alsó, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem