Betöltés...

IPL epilátor tartós szőrtelenítéshez Inspector 10972

Ár: 49.315 Ft

IPL epilátor a hosszú távú szőrtelenítéshez Inspector 10972 Megszerettük megbízhatósága és hatékonysága miatt. Több IPL epilátort és az eszközt is teszteltünk Inspector 10972 teljesítményével a kategóriájában lényegesen drágább modelleket ért el. Az epilátor a legtöbb bőrtónusra alkalmas, és az IPL módszer legnagyobb előnye a fájdalommentesség és a selymesen sima bőr irritáció nélkül . Az epilátort elsősorban azok a nők használják, akik borotválkozás vagy gyantázás után kipirosodott bőrrel és benőtt szőrrel küzdenek, nem szeretik a gyakori borotválkozást és nem szeretnének ezreket költeni egy lézercentrum látogatására.

Ahogy a neve is sugallja, a készülék az IPL technológiával karöltve, mint egy szigorú ellenőr, minden szőrszálat alaposan átvizsgál, majd szisztematikusan csökkenti azt. Úgy működik, hogy intenzív fényimpulzusokat küld a haj gyökerébe. Ez a lézersugárhoz hasonló, széles spektrumú kisülés a szőrtüszőkben lévő melanint célozza meg, és megzavarja a hajgyökerek növekedési ciklusát . Emiatt a szőrtüsző idővel összezsugorodik, és néhány IPL bőrkezelés után a haj kihullik. Férfiak is vásárolhatnak epilátort a haj szelídítésére, de nem használhatják arcuk vagy herék epilálására.

Az IPL módszer a melanint célozza meg, így sajnos nem működik ősz, fehér vagy nagyon világos szőke hajon. Ezek a szőrtüszők nem tartalmaznak természetes sötét pigmentet. Az epilátor még nagyon sötét bőr esetén sem működik, amely éppen ellenkezőleg, sok melanint tartalmaz. A jobb tájékozódás érdekében a készülék dobozára vagy az elektronikus kézikönyvbe nyomtatott táblázat segít, ahol ellenőrizheti, hogy bőre és haja színe megfelelő-e a pulzáló fénnyel történő epiláláshoz. A gyémánt jel azt jelenti, hogy a gyártó nem szállít epilátoros bőrkezelést . A kör szimbólummal jelölt bőr- és hajszín IPL módszerrel történő epilálást javasol . A táblázat vízszintes képei a bőrtónust, a függőleges hajszínt mutatják.

Az IPL eszközzel való tényleges epilálás előtt Inspector 10972 először alaposan borotválja le a bőrt egy borotvával , és szárítsa meg a bőrt. Az epilátor bekapcsolása után állítsa be a bőr- vagy hajtónusának megfelelő intenzitást a kézikönyvben található táblázat szerint. Ezután finoman nyomja a készülék fejét a bőrhöz. Amikor a "kész" LED zöldre vált, nyomja meg a vaku gombot a fény felengedéséhez és az epilálás megkezdéséhez. Használhatja a készüléket a lábak, a karok , a bikini terület, a hónalj és az arc epilálására úgy, hogy a fejet fokozatosan felvisszük a bőrre, és minden területet besugározunk egy fényvillanással . Általánosságban elmondható, hogy minél világosabb a haja , annál erősebb az epiláláshoz szükséges fénykibocsátás . Ha égető érzést vagy fájdalmat érez a bőr kezelése során, csökkentse a villanások intenzitását.

Az irritációra hajlamos érzékeny bőrű nőknek másnapig kell várniuk, amíg a bőr megnyugszik, miután borotvával borotválkoztak. Ha az epilálás előtt csipesszel kitépte a szőrszálakat, vagy viaszt vagy más, hosszan tartó hatású módszert használt, akkor azt javasoljuk, hogy az epilátort csak akkor használja, ha a szőrszál újra nő. Közvetlenül az epilálás után legalább 24 óráig ne alkalmazzon dezodort a hónaljra. Ne alkalmazzon krémet vagy más kozmetikumot az epilált bőrre, ne napozzon és ne használjon parfümöt.

Epiláláskor mindig viseljen védőszemüveget , hogy megvédje a szemét a fényvillanásoktól, és próbálja meg elkerülni a bőr egy helyen történő ismételt besugárzását. Fájdalmasabb bőrpír lehet. Az epilálást kéthetente egyszer, három-négy ciklusban kell elvégezni. A hajnövekedés sebessége mindannyiunk számára egyéni. Tesztelőink azonban azt tapasztalták, hogy körülbelül három epilálás után a szőrszálaik láthatóan elvékonyodtak, világosabbak és gyengébbek lettek , nem nőnek be a bőrbe, és lassabban nőnek. A sima bőr fenntartásához elegendő az epilált részeket körülbelül 4-8 hetente egyszer kezelni.

Az epilátoron Inspector 10972 kiváló minőségű ABS műanyagból készült , értékelni fogja az ergonomikus formát , aminek köszönhetően a készülék jól tart a kézben. Ez megkönnyíti a bőr epilálását, különösen a nehezen elérhető helyeken, beleértve a bikini területet vagy a comb hátsó részét. A készüléken 5 fokozatban állítható be a vaku intenzitása a bőr és a haj színe szerint.

Az epilátor két integrált biztonsági érzékelővel rendelkezik. A bőrtónus-érzékelő ellenőrzi, hogy a megfelelő intenzitási szintet választotta-e ki bőrének és hajszínének. Ha az érzékelő úgy értékeli, hogy a bőrtónus nem felel meg a beállított fénykisülési intenzitásnak, a készülék nem aktiválja a fénykisülést. Ebben az esetben más IPL intenzitást kell választania. A bőrérzékelő gondoskodik arról, hogy a készülék csak akkor villogjon, ha érintkezik a bőrrel . Ez megakadályozza a véletlen villanásokat. Az epilátor a dobozában túlmelegedés elleni védelmet is kapott.

Kicsit sajnáljuk, hogy a készülék közvetlenül a hálózatról működik , és nem tölthető. A szőrnövekedés tartós korlátozása érdekében a testet is hosszabb ideig epilálnia kell IPL módszerrel. Az irritáció nélküli, selymesen sima bőrért érdemes félretenni néhány extra pillanatot, például egy kedvenc film nézése közben.

Értesítés
Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a részletes utasításokat tartalmazó használati útmutatót. Tartsa a készüléket gyermekektől távol. Ne használja az IPL módszert a szem és a szemöldök (a látás károsodásának elkerülése érdekében), az orrlyukak, a fülek, a mellbimbók, a szeméremajkak, a hüvelybemenet és a végbélnyílás környékén. Kerülje el a tetoválásos bőrt, a tartós sminket is (az IPL égési sérüléseket okozhat vagy megváltoztathatja a pigmentjét), anyajegyeket, sötét pigmenteket, leégett, ekcémás, heges vagy más módon sérült bőrt. Továbbá ne menjen szoláriumba 14 napig a bőr fényvillanásokkal történő kezelése után, és napozáskor vagy napozáskor használjon 30+ védőfaktorú fényvédő krémet. Ne használja az epilátort szilikon implantátumok és piercingek közelében.

A nőknek kerülniük kell az IPL módszert terhesség, szoptatás és menstruáció alatt. A pulzáló fényű bőrkezelés szintén nem alkalmas azok számára, akik kemoterápiában vagy radioterápiában részesülnek vagy nemrégiben részesültek. A készüléket nem használhatják szívritmus-szabályozóval, epilepsziában szenvedők, beültetett inzulinadagolót használó cukorbetegek, herpeszes bőrfertőzésben vagy visszérbetegségben szenvedők sem.

Ritka esetekben égő érzés, bőrpír vagy duzzanat léphet fel a bőrön, amelyet nagy intenzitású villanások okoznak. Ha ezek a problémák több mint 3 napig fennállnak, keresse fel orvosát. Az IPL módszerrel szembeni ritka reakciók közé tartozik a bőrszín megváltozása is. Ha a bőr elszíneződése eltűnik, csökkentse a villanások erősségét a következő kezeléshez. Ellenkező esetben 14 nap elteltével konzultáljon orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "IPL epilátor tartós szőrtelenítéshez Inspector 10972" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem