Betöltés...

KamaSutra luxusos borotvakrém a selymes szőrtelenítésért Pomegranate Bloosom (250 ml)

Ár: 6.570 Ft

A KamaSutra Pomegranate Bloosom borotválkozó krém lágy, nem tolakodó gránátalma illatával, virágos aláfestéssel az intim területek, hónalj vagy lábak sztereotip borotválkozását luxus és finom élménnyé alakítja. A hidratáló aloe vera kivonatokkal és hidratáló olajokkal gazdagított, gazdag, selymes krémes állaga tökéletesen ápolja a bőrt borotválkozás közben, és segít megvédeni a mechanikus borotvairritációtól. A stresszes bőr így borotválkozás után csábítóan sima, táplált és rugalmas marad.

Sok borotválkozó krémet és habot kipróbáltunk már, de a KamaSutra Pomegranate Bloosom felülmúlta várakozásainkat. Hiszünk abban, hogy az ápoló tulajdonságok mellett szíve gyönyörű keleties dizájnt is nyer. Az amerikai gyártó 1969 óta működik, és a szeretetet, a szenvedélyt és a testápolást egy harmonikus egésszé ötvözi kifinomult termékeiben.

Vigye fel a krémet vékony rétegben a nedves bőrre, a klasszikus borotvahabhoz hasonlóan, majd borotvával borotválja le a szőrszálakat. Mossa le vízzel a maradék krémet. Ha kemény és hajthatatlan haja van, javasoljuk, hogy a borotválkozási eljárást csak egy pihentető fürdő után kezdje meg. Ez csökkenti a szőrszálak keménységét. Alkalmazása után a krém kellemesen siklik a bőrön, megkönnyítve a borotválkozást . Nagyra értékeljük azt is, hogy borotválkozás után nem kell krémet kennünk a bőrünkre . A bőr nem szárad ki, és a hozzáadott hidratáló összetevőknek és ápoló olajoknak köszönhetően gyönyörűen hidratált . A bikini területen, ahol a leggondosabb borotválkozás ellenére is gyakran megjelenhetnek vörös pattanások, a test- és hajzselé segít a gyorsabb gyógyulásban 99% Aloe Vera BIO Beauty Elixir.

A bőrön allergiás reakciókat nem okozó , glutén- és parabénmentes krém vegán összetételében rengeteg kiváló minőségű természetes összetevőt találsz. Az avokádóolaj segít táplálni és kezelni a száraz, érzékeny vagy érett, ekcémára, atópiás dermatitisre vagy pikkelysömörre hajlamos bőrt. Számos hasznos tápanyagot tartalmaz, köztük A-, B-, C- és E-vitamint, fehérjéket, lecitint, káliumot és telítetlen zsírsavakat, rostot, béta-karotint, fehérjéket, B9-, B6-, B5-vitamint, vasat, foszfort és magnéziumot. Ez a kozmetikai iparban nagyra értékelt olaj egységesíti a bőrtónust , csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát és támogatja a természetes kollagéntermelést.

A KamaSutra Pomegranate Bloosom krém további tápláló összetevői közé tartozik az örökzöld jojobabokor magjának préselésével nyert jojobaolaj . Az olaj gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, A-provitaminban és antioxidáns E-vitaminban. Többek között az avokádóolajhoz hasonlóan segít a kemény bőr puhításában és hidratálásában .

Az aloe vera zamatos növény, amelyet a bőrápoló növények királynőjének is neveznek, magához köti a vizet . Ezért hidratáltan és rugalmasan tartja a bőrt. A zselé és a leveleiből préselt lé regeneráló, nyugtató, gyógyító és hűsítő tulajdonságokkal rendelkezik. A növényi kivonatok hatékony antioxidánsként és gyulladáscsökkentőként is hatnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az aloe verát tartalmazó kozmetikumok kiválóan alkalmasak égési sérülésekre. Védőréteget hoz létre a bőrön, antioxidáns tulajdonságainak, valamint A- és E-vitamin tartalmának köszönhetően a leégett bőr könnyebben regenerálódik .

A kozmetikában hidratálóként használt panthenol a krémben a test bőrét is ápolja. Ez az összetevő természetesen megtalálható a növényekben, és a B5-vitamin egyik formája . A bőrre való felvitel után a panthenol könnyen felszívódik a bőr felső rétegeibe. Ott pantoténsavvá alakul, amely természetesen előfordul az emberi szervezetben. A panthenolt gyulladáscsökkentő, antisztatikus és gyógyító hatása miatt értékelik. Hatékonyan regenerálja az égett és sérült bőrt is.

Végül, de nem utolsósorban a kamilla gyógyító erejére számíthatunk, amely a panthenolhoz és az aloe verához hasonlóan gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

A KamaSutra Pomegranate Bloosom krém praktikus pumpáját is imádni fogja. A krém könnyen és pontosan adagolható a tenyerébe, és véletlenül sem szóródik a földre.

Értesítés
A termék kizárólag külső használatra szolgál. Kerülje a szemmel és a szemkörnyékkel való érintkezést. Ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát borotválkozás közben, és tartsa távol a gélt a kíváncsi gyerekektől. Ne használja a terméket allergiás reakció esetén. Felbontás után 12 hónapon belül használja fel a krémet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "KamaSutra luxusos borotvakrém a selymes szőrtelenítésért Pomegranate Bloosom (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem