Betöltés...

EKO Passion fűző Zinnia, L – XL

Ár: 26.155 Ft

A fekete szín egy titokzatos éjszaka hangulatát ötvözi a nappali fény szikrázó energiájával. Egy merész fűzőben minden nő kinyitja tizenharmadik kamráját , és eldob minden gátlását.
A selyem tüll természetesen tapad a bőrhöz és könnyen alkalmazkodik a test íveihez. Csipke díszek díszítik a nő dekoltázsát , ami minden figyelmet kap.
A légies tüll és a lenyűgöző csipke egyedülálló összjátéka úgy néz ki, mint egy vékony, finom szálakból gondosan szőtt háló .



A romantikus csészékben a mellek úgy érzik majd, mint egy paplan. A praktikus alsóhuzalok tetszeni fognak a nagyobb mellű hölgyeknek , mert szépen tartják és formálják a melleket.
A fűző hátul egy akasztósorral rögzíthető. A nő az Állítható vállpántokat az alakjához igazíthatja, és szexi dekoltázst hozhat létre. A fűzőhöz varrt harisnyakötő nem válik le .
Fűző Passion Zinnia nem lenne teljes szexi bugyi nélkül. Ugyanennek a csipkemintának köszönhetően a Klasszikus fekete tanga tökéletesen passzol hozzá, tetszőleges szimfóniát hozva létre. Egy kivágott fehérneműben lévő fedetlen szamár megfelelő lé lesz a lányoknak.



A Passion márka teljes öko kollekciója a természet szelíd megközelítésén alapul . Az ágynemű biológiailag lebomló anyagokból készül, és a későbbi festéshez tiszta természetes pigmenteket használnak. Ezt különösen értékelni fogják az ökológiailag gondolkodó vásárlók , akik törődnek a környezet minőségével.
Sajnos a csomagban nem találsz női harisnyát, ami nélkül a fűzőből hiányzik a kellő hangulat és báj. Kicsit azt is sajnáljuk, hogy a csésze több B+ mellmérettel rendelkező nőnek passzol. A kisebb mellszoború hölgyeknek azt tanácsoljuk, hogy nézzenek szét elefánt kínálatunkban, és nyúljanak másik modellért. A szépség néhány hibája ellenére úgy gondoljuk, hogy a fűző Passion Zinnia minőségi kialakításának és kellemes anyagának köszönhetően sikeresen verseng a nők és férfiak kegyéért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "EKO Passion fűző Zinnia, L – XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem