Betöltés...

SKYN Original – latexmentes óvszerek (20 db)

Ár: 7.735 Ft

A SKYN Original óvszerek latexmentes feldolgozása az allergiások és a latexet nem nagyon szerető párok körében talál majd rajongókra.
A partnerek ízletes pillanatokat élvezhetnek nagy falatokban. Az óvszer szilikonos síkosítása biztosítja a zökkenőmentes behatolást a hüvelybe további síkosító gél használata nélkül is.



A szex és a lustálkodás bizonyítottan meghosszabbítja az életet. Az óvszer vékony falai átölelik a péniszt, és gyengéden kényeztetik azt. Az urak így elindulnak a boldog halhatatlanság állapotába vezető úton.
A SKYN Original óvszerek minden férfi kötelező felszerelését kiegészítik. Anatómiai formájuk biztosítja, hogy a pénisz úgy csússzon az óvszerbe, mint egy tökéletesen illeszkedő öltönybe.



Felejtse el a mini dobozokat, és azonnal vegyen egy maxi szerelmi csomagot. A SKYN Original óvszer nagyobb készletével szabadjára engedheti erotikus fantáziáját, és csábító erotikus kalandok sorozata elé néz.
El tudja képzelni az életet szex nélkül? Mi nem. A SKYN Original óvszerekkel soha nem fogja önként feladni az intim játszadozást. Lehet, hogy egy kicsit többet fizet értük, de a SKYN óvszer nagylelkűen megjutalmazza Önt sok felejthetetlen éjszakával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Original – latexmentes óvszerek (20 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem