Betöltés...

SKYN Selection – mix latexmentes óvszerek (9 db)

Ár: 3.690 Ft

Keverje össze a SKYN Selection nevű finom italt. Milyen összetevőkre lesz szüksége? Az anatómiailag kialakított SKYN Original óvszer gyengéd szilikon síkosítással a kötelező felszerelés része. A bordázott tündérmese happy enddel, a SKYN Intense Feel elvarázsolja azokat a partnereket, akik perzselő orgazmusra vágynak. Az izgalom és a szórakozás a SKYN Extra Lubricated modell szinonimája. Ráadásul falai egy csepp síkosítóval gyorsan eljuttatják a kívánt úti célhoz.
A SKYN latexmentes óvszer különösen az allergiásoknak és azoknak a pároknak fog tetszeni, akik nem nagyon kedvelik a latexet.



Uraim, hagyják magukat kényeztetni a SKYN Selection óvszer vékony falaival. Úgy fogja érezni magát, mintha teljesen meztelen lenne. Gyengéd síkosításuk megkönnyíti a hüvelybe való behatolást, és kellemesebbé teszi az intim élményt.
Az óvszer anatómiai formája biztosítja a könnyű felhelyezést. Az óvszer alkalmazkodik a péniszhez, felejthetetlen és szikrázó éjszakákat biztosít a pároknak.



Lepje meg partnerét egy luxusos ajándékkal, SKYN Selection óvszer formájában. Minden nap más-más örömet fog élvezni, amely összecseng az aktuális hangulatával.
A SKYN óvszer kissé megterhelheti bankszámláját, de higyje el, szívesen fizet többet a lélegzetelállító szexuális élményekért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Selection – mix latexmentes óvszerek (9 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem