Betöltés...

SKYN Original – latexmentes óvszerek (3 db)

Ár: 1.310 Ft

A SKYN márka gyorsan népszerűvé vált az allergiások és az olyan emberek körében, akiknek nem tetszik a klasszikus latex illata.
Latexmentes óvszereiket a forradalmi SKYNFEEL technológiával gyártják. Az anyag puhaságának köszönhetően szinte nem fogja érezni az óvszert szex közben.
Vékony falai összeolvadnak a pénisszel és egy második bőr hatását keltik. Az élmény intenzitása megsokszorozódik, így a férfiak maximálisan élvezik a partnerjátékokat.



Az óvszerek enyhe szilikonos olajjal síkosítottak. Biztosítja a zökkenőmentes behatolást és gondoskodik a megszakítás nélküli szexuális menetről. Tehát uraim, reggel lepje meg partnerét reggeli gyorsmenettel, és édesítse meg a kávézást egy csepp előkelőséggel SKYN óvszer formájában.
A doboz első látásra vonzó, fényűző csomagolása tökéletes ajándék minden igényes férfi számára.



A kis doboz a férfi kabát zsebében  és válltáskában is elfér. Csomagolja be magával az utazásokra. Egy gyönyörű idegen a bárban vagy egy szexi életmentő a medence mellett? A kisebb óvszerkészlettel egyetlen lehetőséget sem hagy ki az intim játékokra.
A luxus SKYN Original óvszerekért egy kis pluszt kell fizetnie. Hiszünk abban, hogy így is megtalálják a helyüket az Ön fiókjában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Original – latexmentes óvszerek (3 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem