Betöltés...

Svakom Sam Neo maszturbátor (23,6 cm)

Ár: 39.630 Ft

Maszturbátor Svakom Sam Neo kiemelkedik az erotikus segédeszközök piacáról automatikus szívásával és 5 intenzitású gyengéd vibrációjával, amelyek ugyanazt a kellemes érzést nyújtják a férfiaknak, mint az orális szex során. Igényes kezdők és tapasztalt ínyencek, akik tudják, mit akarnak, megtalálják az utat. Javasoljuk , hogy vásároljon hozzá egy tartalék belső hüvelyt is Svakom Sam Neo Sleeve, amelyet mindenki értékelni fog, aki türelmetlenül várja, hogy mosás után azonnal újra használhassa. A két maszturbációs hüvelynek köszönhetően többé nem kell megvárnia, amíg megszáradnak, mielőtt újra használná őket. Egyszerűen használja az egyiket reggel, a másikat pedig este.

Az amerikai Svakom márka műhelyéből származó modern szívó maszturbátor egyszerűen vezérelhető a műanyag csomagolás alján található vezérlőgombbal. De ha szereti a mobilalkalmazásokat, próbálja meg vezérelni a modult a Svakom alkalmazáson keresztül. De használhatja a FeelConnect 3 nevű mobilalkalmazást is, amely szinkronizálást kínál a Pornhub interaktív videóival. Az angol nyelvű alkalmazások kompatibilisek az iOS 12 vagy Android 8 és újabb operációs rendszerekkel. Mindkettőt egyszerűen letöltheti a Google Playről vagy az App Store-ból. A FeelConnect 3 alkalmazásban üzeneteket is írhat vagy videohívásokat folytathat partnerével.

Tesztelőink a maszturbátoron a legjobban értékelték az erős szívást és a péniszük teljes hosszában terjedő rezgéseket . A játék 5 vibrációs szívóprogramot kínál, amelyekben soha nem fog megunni. Az eszköz tehát nem csak a maszturbációt, hanem a partnereddel való közös játékokat is megfűszerezi . A vibrációs szívóprogramok olyan erősek, hogy ha egy nehéz, üveg vibrátort helyez a maszturbátorba, és bekapcsolja a játékot, látni fogja, hogy a vibrátor magától ki-be mozog. Az urak ezért egy felejthetetlenül finom orákulum elé néznek.

Imádni fogja A szilikon hüvelyt, amelynek kiemelkedő kiemelkedései puha és rugalmas kialakítása miatt. Ezenkívül a fekete műanyag csomagolásból eltávolíthatja a hüvelyt, és maszturbátorként használhatja, például a fürdőben. Amikor visszahelyezi a fekete hengerbe, ügyeljen arra, hogy a rugalmas hüvelyt helyezze be úgy, hogy a rezgő kazetta becsússzon a hüvely külső oldalán lévő mélyedésbe .

A vízálló kialakítást is szeretjük. Ezért játékosan öblítsd le a maszturbációs hüvelyt langyos víz alatt, és fertőtlenítsd. De ne vigye magával az egész készüléket a fürdőbe. Víz kerülhet a vibráló motorba, és a játék megfullad.

A praktikus USB töltésnek köszönhetően néhány óra alatt újratöltheti a játékot otthon, a szállodai szobában vagy akár az autóban is.

Az egyetlen dolog, ami segít nekünk Svakom Sam Neo sajnálom, a motor egy kicsit zajosabb , ami a szerszám nagyszerű szívó- és rezgési teljesítményét tükrözi. Ráadásul tűzre tesszük a csomagtartót, hogy pontosan abban a pillanatban felejtse el a maszturbátor dorombolását, amikor orgazmikus rohanásban vergődik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Svakom Sam Neo maszturbátor (23,6 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem