Betöltés...

Don Pudre púder (150 g)

Ár: 4.895 Ft

Olyan sokáig kerestük a tökéletes mesterséges hüvely és maszturbátor ápolást, amely minden igényünknek megfelel, míg végül elkészítettük magunkat. Por Don Pudre minősége és praktikus csomagolása felülmúlja a piac vezető márkáinak még drágább termékeit is . Ön is elégedett lesz az "azbesztmentes" tanúsítvánnyal és a nagy csomagolással, kiváló áron.

Por Don Pudre finom, nem ragadós porréteget hoz létre a játékok felületén , amely megakadályozza a mesterséges hüvely összetapadását és későbbi károsodását. A szabadon folyó kialakításnak köszönhetően könnyen átönthető a palack nyakán lévő lyukakon, és minden alkalommal csak kis mennyiséget kell használni.

A tesztelés és a termékünk legjobb összetevőjének kiválasztása során a porokat talkummal és kukoricakeményítővel hasonlítottuk össze. Felhordáskor, szórásakor és nedvességfelvételkor értékeltük tulajdonságaikat. A teszt győztese a talkum lett , amely elsősorban stabilitásának és technológiai tulajdonságainak köszönhetően bizonyult. Ezért készítjük kiváló minőségű talkumból a Don Pudre port, amely kiváló felszívódási képességgel , finom állaggal rendelkezik, és könnyű moshatóságával is elkápráztatja Önt. A kukoricakeményítővel ellentétben leírt tulajdonságai extrém hőmérsékleten is változatlanok maradnak. Azt is szeretjük benne, hogy nem nyűgös . Ásványi eredetének köszönhetően a szerszámok hajtásaiban is meg tudja akadályozni az esetleges penészképződést , különösen olyan esetekben, amikor nem szárítja megfelelően a játékot, és gyorsan, hosszú időre zárja be légmentesen záródó edénybe. A gombák szeretik a nedves és meleg környezetet, és a kukoricakeményítő vagy egy összetett növényi szénhidrát nagyszerű táplálékforrás számukra.

Termékünk biztonságát tanúsító tanúsítvánnyal büszkélkedhet, mivel laboratóriumi vizsgálatok alapján nem tartalmaz azbesztet. Ezért bízhat a minőségében.

Mint már említettük, a púder fő funkciója a műhüvelyek és önkielégítők gondozása , amelyeket mosás és szárítás után kell porozni. Csak így maradnak a valósághű játékok mindig bársonyosan puhák és finomak, mint az újak. Por Don Pudre finom szerkezetének köszönhetően megkönnyíti a gumi és latex ruházat felvételét is . A latex és BDSM játékok minden szerelmese értékelni fogja ezt.

A praktikus ovális palack jól illeszkedik a kézbe , és az első kinyitás előtt el kell távolítani a kupak alatti műanyag csíkot, amely higiénikus védelmet jelent. A fedél alatt több lyukból álló készlet található, amelyeken keresztül a port jobban öntik, mint más márkáknál.

Mint egy por Don Pudre helyes használat: Vadjátékok után a használt játékot langyos vízzel alaposan mossuk le, fertőtlenítsük és törölközővel szárítsuk meg. A legjobb, ha megvárjuk, amíg a maszturbátor alaposan megszárad a szárítás után, például úgy, hogy az éjjeliszekrényre helyezzük, majd elkezdjük púderezni. Végül vigyen fel egy kis mennyiségű port a száraz és tiszta játékra úgy, hogy vékony porréteg képződjön a felületén. Annak érdekében, hogy a por a műhüvely teljes belső hüvelyén elterjedjen, javasoljuk, hogy a maszturbátort fel-le rázza. A talkum rendszeres használata meghosszabbítja az erotikus játékok szépségét és élettartamát, mivel anyaguk nedvességmentes marad. A púdert gumi és latex fehérnemű és ruházat karbantartására vagy öltöztetésére is használhatja.

Egy nagy, 150 g-os kiszerelés jó áron hosszú ideig kiszolgál. És még akkor is, ha nem csak erotikus játékokra használod, hanem latex fehérneműre is, mert mindig csak egy keveset kell használni, amit az egész nagy területen szétterítesz.

Figyelmeztetés: Ne hagyja a terméket gyermekek közelében. Ügyeljen arra, hogy a por ne kerüljön szembe, szájba vagy nyílt sebekbe. Véletlen érintkezés esetén az érintett területet tiszta vízzel öblítse le, és lehetséges allergiás reakciók vagy egyéb egészségügyi problémák esetén forduljon orvoshoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Don Pudre púder (150 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem