Betöltés...

Hám anál dildóval Captive (14 cm), L–XL

Ár: 32.905 Ft

Hám fix valósághű vibrátorral A Captive gyönyörűen kitölti az análist , megszelídíti és felemeli a férfi büszkeségét. Az elülső részén péniszketrec található , így két segédeszközt élvezhet egyben. Az igényes ínyencek különösen értékelni fogják a játék kiváló minőségű kialakítását és domináns megjelenését , amely sokoldalúságával vonzza a különféle durva játékokat.

Nem könnyű minőségi hámot találni anális vibrátorral és péniszketreccel a piacon. Rengeteget teszteltünk és a legtöbb anatómiailag nem passzolt, vagy csak az egyik rész volt teljesen használható. A Captive vibrátoros hám minden szempontból megfelel nekünk. A négy állítható pántnak köszönhetően az alkat típusának megfelelően állíthatod a pántokat, így minden férfinak megfelelnek. Egy másik jellemző az állítható pántok a fenéken és a pénisz területén, amelyek lehetővé teszik az anális vibrátor magasságának és a férfi büszkeség szögének beállítását .

A valódi bőrből készült hevederek luxus benyomást keltenek . A bőr anyaga kiváló minőséggel, hosszú élettartammal büszkélkedhet, és nem hajlamos a sérülésekre. Gyorsan alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez is. A tömör fém tolltartóval értékelni fogja az időtlen kialakítást és az egyszerű karbantartást.

Használja a Captive eszközt preferenciái szerint a különféle BDSM gyakorlatokhoz . Domináns tesztelőnk egy bőrpofont adott a rabszolgájának. A beszorult izgatott pénisz azonban tágítókkal, elektroszex-diódákkal is vonzza az irritációt, vagy élvezze például a pisiző játékokat . A BDSM világában a képzelet nem ismer határokat.

A magasabb áran kívül nem találtunk hibát a hevederen.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hám anál dildóval Captive (14 cm), L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem