Betöltés...

Folyékony vibrátor STRONG Wings to Heaven (15 ml)

Ár: 9.860 Ft

A STRONG Wings to Heaven folyékony vibrátor egy erős stimuláló gél intenzív melegítő hatással, amely egy idő után kellemes vibrálássá változik. Az aloé verát, tejsavat és fogfájás növényt tartalmazó, természetes összetétel gyengéden ápolja mindkét partner intim részeit. A termék megfűszerezi a maszturbációt, az előjátékot és a szexet. Masszírozzon néhány cseppet a csiklóra, a hüvelybe és a péniszre, és hagyja, hogy elsodorja a szenvedély forgataga. A vízbázisú folyékony vibrátort latex óvszerekkel vagy erotikus segédanyagokkal kombinálva is használhatja.

A termékben található aloé vera a népszerű és széles körben termesztett növények közé tartozik. Pépje gazdag poliszacharidokban, enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és szervezetünk egészséges működéséhez szükséges aminosavakban. Az aloé vera több mint 240 tápanyagot és gyógyászati komponenst tartalmaz, köztük A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, E-vitamint, folsavat és magnéziumot, mangánt, cinket, rezet, krómot, kálciumot, káliumot vagy vasat. Ennek köszönhetően erősíti immunitásunkat és megszabadítja a szervezetet a méreganyagoktól, külsőleg használva pedig gyengéden ápolja a bőrt, gyógyítva, hidratálva azt.

A folyékony vibrátor további hatóanyagai közé tartozik az Acmella Oleracea (fogfájás növény), amely spilanthol anyagot tartalmaz. Hatékony érzéstelenítőként és fájdalomcsillapítóként működik, amelyet a népi gyógyászat fog- és ínyfájdalmakra használ (innen ered a magyar elnevezése). További előnyei közé tartozik a kozmetikában használt összehúzó hatás. Ennek a gyógynövénynek a kivonatait ezért számos, az érett bőr ápolására szánt bőrkrémben megtalálja.

A termék tejsavat is tartalmaz. Segít fenntartani az alacsony pH-értéket a hüvelyben, ami kulcsfontosságú a savas hüvelyi környezet fenntartásában. A tejsavat az élelmiszeriparban (E270) és a kozmetikumokban használják, mert hidratál és hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik (eltávolítja a bőrről az elhalt hámsejteket). Bőrkrémekben is használják, mivel minimálisra csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt.

Kiemelnénk még a mezei mentát, mely gyönyörű illatú és nyugtató hatású. Leégés, rovarcsípés és problémás bőr esetén használják, mivel összehúzza a pórusokat. Kellemesen hűsíti és illatosítja a bőrt. A borsmenta illóolaj antiszeptikus és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt népszerű. Támogatja az emésztést, enyhíti a náthás orrdugulást, és a vérkeringést is pozitívan befolyásolja.

A STRONG Wings to Heaven folyékony vibrátor mindkét partner játékélményét fokozza. Erős melegítő hatása bizsergő érzéssel és lüktető vibrálással kombinálva felgyorsítja az orgazmus kialakulását, amely viharosabb lesz, mint valaha. Próbáljon meg néhány cseppet ne csak az intim részeire, hanem a mellbimbóira is felvinni. Nálunk a stimuláló gél az erotikus segédeszközökkel, például léghullámos csiklóizgatókkal vagy vákuum mellszívókkal kombinálva is bevált.

Még a cukorbetegek is értékelni fogják a STRONG Wings to Heaven folyékony, parabének nélküli vibrátor természetes, vegán összetételét, mivel nem tartalmaz cukrot. A praktikus, pumpa alakú applikátornak és a palack airless kialakításának köszönhetően a gél pontosan adagolható és könnyen felvihető. A csikló és a hüvely stimulálására egy adag gélt ajánlunk. Férfiaknál egy kicsit több gélt kell használni. A felmelegedés és bizsergés első érzései szinte azonnal jelentkeznek, és néhány másodperc múlva érik el maximumukat. A stimuláló gél vibráló hatása ezután akár 20 percig is kitart.

A zöld gél első pillantásra sűrűbb állagú a palackból való kinyomkodás után, és megtartja a formáját. Szétkenéskor a folyékony vibrátor átlátszóvá válik, és könnyen szétterül elveszlésig. Ezenkívül a gél vízbázisú. Ez azt jelenti, hogy latex óvszerekkel vagy erotikus segédanyagokkal együtt használhatja az orgazmus élményének fokozására.

Kompakt méreteinek köszönhetően a palack minden válltáskában és hátizsákban elfér. Ezért vigye magával például nyaralásra a STRONG Wings to Heaven 15 ml térfogatú folyékony vibrátort, és kényeztesse magát felejthetetlen élményekkel a szállodai szobában vagy akár a tengerparton.

Összetétele, erős hatása és íze miatt a folyékony vibrátor nem alkalmas orális szexre. Ha szeretné élvezni a melegítő hatást és az izgalmas bizsergést orális játék közben, nyúljon például a Sweet Amazon Energy  folyékony vibrátorhoz, aminek energiaital íze van.

FIGYELMEZTETÉS: A kozmetikai terméket száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Az első használat előtt próbáljon meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Ne használja a gélt, miután lejárt. Ez egy külső használatra szánt kozmetikai termék, ezért soha ne fogyassza.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Folyékony vibrátor STRONG Wings to Heaven (15 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem