Betöltés...

LateX harisnyakötős harisnya Mania, XS

Ár: 14.795 Ft

A Mania LateX harisnyakötős harisnyák különféle BDSM-játékokhoz alkalmasak, amelyekben a női láb főszerepet játszik. A szűk latexbe öltözött hölgyek felbosszantják partnerük fétis étvágyát az előjáték és a szex iránt, ami alatt nem kell levenniük a harisnyát. A nők ruhákhoz, fűzőkhöz és miniszoknyákhoz viselik a modellt, a hálószobában vagy egy merész bulin.
A Fekete domináns hatású, és egyesíti a titkos vágyak teljesítésének bátorságát az új szexuális élmények vágyával.
A természetes latex remekül csillog, és már az első simogatás után beleszeretsz, mert sima, mint az üveg. Összetéveszthetetlen illatától Ön is megrészegül.



A combok közepén található harisnya kifinomult hossza optikailag karcsúsítja az alakot , és felkelti a partner könyörtelen kezeinek figyelmét a szexi lábakra és a nő ölére.
A Mania latex harisnya jól rugaszkodik, így könnyen viselhető. Ahhoz, hogy a hölgyek vajszerűen belecsúszhassanak, javasoljuk, hogy a ruhanemű belsejét vékony porréteggel vagy úgynevezett nedves módszerrel leporoljuk, és a lábunkat szilikon síkosítóval festjük le.



Kicsit sajnáljuk a harisnya magasabb árát, de megértjük, hogy a megfelelő gondozás mellett évekig kitartó minőségi anyagért külön kell fizetni.
Kicsomagolás után a harisnya is matt guminak tűnik, ezért először speciális latex spray-vel polírozzuk le. Tükörként fognak ragyogni.
Ha latexszel játszik, ügyeljen az éles körmökre és más hegyes tárgyakra, hogy ne sértse meg a harisnyakötőt.


A modell cseréje vagy visszaküldése : Ha a megvásárolt darab mérete nem felel meg Önnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De ne feledje, hogy a latex egy érzékeny anyag, nagyon szennyfogó. Látható ujjlenyomatú, szakadt, dezodorral vagy viasszal szennyezett, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX harisnyakötős harisnya Mania, XS" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem