Betöltés...

Tenga Aero Silver Ring maszturbátor (17,3 cm)

Ár: 21.400 Ft

A kínálatban csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk. Ezért izgatottak vagyunk, hogy alapos tesztelés után egy innovatív Tenga Aero Silver Ring szívó maszturbátorral rendelkezünk , amely kezdő és tapasztalt mének számára egyaránt kielégíti .

Maga a maszturbációs hüvely puha és rugalmas TPR anyagból készült , amely gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére, és így fokozza a valósághű élményt.

Nekünk is tetszik a készülék nem feltűnő és kifejezetten strapabíró műanyag borítása, mellyel manuálisan szabályozható a vákuum mértéke. Találsz rajta egy antracitszürke gyűrűt, amely a vákuumszívás szabályozásaként szolgál. Nem számozott, de 1-től 10-ig terjedő skáláján kiválasztja a megfelelő stimulációs intenzitást. Csak a maszturbátor felső részét kell balra fordítani, ezzel növelve a vákuum intenzitását. Ha le akarja engedni, csak fordítsa jobbra a felső felét. A forgószelep így ugyanúgy működik, mint a Fleshlight hüvelynél, amikor korlátozza a levegő be- és kiáramlását, és ezáltal szívás érzést kelt a maszturbátorban .

A Tenga Aero Silver Ring maszturbátor propellerhornyok, jellegzetes fogazatok és cipzárra hasonlító hornyok kombinációjával kényezteti a pénisz. Ekkor maga a makk irritálja a négy kúpos kiemelkedést. Ezek fokozzák az orális szex érzését a férfiaknál.

A vízálló kialakításnak köszönhetően a zuhany alatt, fürdőkádban vagy pezsgőfürdőben is szórakozhatsz a játékkal. A készülék mindenhol gondoskodik a pihenéssel és maximális kikapcsolódással teli, ízletes pillanatokról.

A maszturbátor fedelében egy kihúzható állvány található a belső hüvely jobb szárításához. Csak annyit kell tennie, hogy felfelé csúsztatja a fekete rudat, és rögzítse az emelt helyzetben. Az összes víz kényelmesen lefolyik a kupakba, majd öntse ki.

Az egyetlen dolog, amit a Tenga Aero Silver Ringért hibáztatnánk, az a magasabb ár . De tudjuk, hogy megér egy ilyen időtálló és jól kidolgozott eszközt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Aero Silver Ring maszturbátor (17,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem