Betöltés...

Fleshlight Maitland Ward Tight Chicks anál maszturbátor (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A híres pornósztár, Maitland Ward sok férfi fejét elcsavarta állati szexuális vonzerejével és vörös hajával, izgató belső textúrájú anális másolata nem hagy kétséget afelől, hogy ez a kék szemű szépség jogosan tartozik a pornó ikonjai közé. Maitland hármasban szintén szereti, ezért bármely hálószobát lelkesen felkeres.

Nem fog tudni ellenállni a puha Superskin anyagnak, mert tapintásra az emberi bőrre hasonlít. Önkielégítés előtt javasoljuk, hogy meleg vízben melegítse fel a fleshlight hüvelyét. A puha anális ettől megkülönböztethetetlen lesz a csinos Maitland Wardtól.

A masszív tok még a kemény behatolásoknak is ellenáll, és felejthetetlen játékra ösztönzi az urakat. Élvezze az igazi vadulást pontosan úgy, ahogyan Maitland szereti. Az eszköz alján egy forgószelepet talál, amellyel az akció ideje alatt szabályozhatja a vákuumot.

A hullám alakú, szoros belső hüvely próbára teszi a kezdők és a gyakorlott legények állóképességét is, mert a pénisz makkja hosszú utat tesz meg egy sor jellegzetes, prizmaszerű kiemelkedésen keresztül. A masszírozó textúra intenzíven stimulálja a játszadozások teljes ideje alatt a férfiak büszkeségét, mint egy élénk anális.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően merüljön el a pezsgőfürdőben vagy a fürdőkádban a fenékmásolattal, és kényeztesse magát egy csipetnyi izgalommal, például egy wellness üdülésen.

A Fleshlight gyártó a férfi maszturbátorok egyik piacvezetője. Mi és elégedett vásárlóink nagyra értékeljük az eredeti dizájnt és a minőségi kidolgozást, ezért hisszük, hogy ezt a szépséget a magasabb ár és az igényesebb karbantartás ellenére is érdemes a játékkollekcióba beszerezni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Maitland Ward Tight Chicks anál maszturbátor (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem