Betöltés...

Fleshlight Emily Willis Squirt vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A Fleshlight Girls sorozat újabb valósághű másolata lenyűgözi Emily Willis pornószínésznő minden rajongóját, aki 2020-ban elnyerte a legjobb anális szexjelenet díját (Best Anal Sex Scene). Szűk hüvelyű, intenzív belső textúrájú művaginája kellemesen meggyötri a tapasztalatlan nyúlfülűeket éppúgy, mint a sokat látott csődöröket.

A szabadalmaztatott Superskin anyag olyan puha tapintású, mint az emberi bőr. Lágy felülete így fokozza a férfiak önkielégítési élményeit, amelyek során ugyanazokat az érzéseket élik át, mintha az igazi Emilyvel szexelnének.

A tömör műanyag toknak köszönhetően őrülten vadulhat a fleshlighttal. Merítsen ihletet a színésznő videóiból, heves és gyors behatolásokkal izgassa a heréket és a péniszt, amelyek az utolsó cseppig kifacsarják a férfi büszkeségét.

A vagina kifinomult négyzónás szerkezete Emily Willis szák mézesbödönére hasonlít. Közvetlenül a bejáratnál a péniszt kiemelkedések lepik meg, élesen levágott szélekkel, ami a női szájba való behatolást utánozza. Aztán jönnek az intenzív kiemelkedések, kihegyezett ceruzák formájában. Puha végük lemezteleníti a makkott, amely aztán egy finom bélésbe csúszik, tele félkör alakú, érmének tűnő kiemelkedésekkel. A harmadik zónában az urak egy intenzív masszázsra számíthatnak ferde hasábok által, amit már csak a habfürdőt idéző, kellemes, pihe-puha fal követ.

Ezenkívül a műanyag tok alsó részén található egy forgószelep a hüvelyben lévő vákuum szabályozására. Így az aktuális izgalmi szintnek megfelelően irányíthatja a kéjes menetet.

A valósághű megjelenést hangsúlyozza a másolat és a vagina teljes hüvelyének életnagysága. Ezért még az átlagon felüli méretekkel rendelkező férfiakat is kielégíti, és handsfree menetet is lehetővé tesz számukra maszturbáció közben. Nincs más dolga, mint rögzíteni a fleshlightot például két matrac közé a kanapén.

Nekünk tetszik az eszköz teljesen vízálló kialakítása, ami megkönnyíti a karbantartását, de leginkább kalandos, élvezettel teli pillanatokat szerez, például egy reggeli zuhany alatt vagy a pezsgőfürdőben.

A Fleshlight az egyik legjobb erotikus játékgyártóvá vált a piacon, köszönhetően az eszközei gyártásához használt szabadalmaztatott technológiáinak. Megfelelő használat mellett bízhat tehát a művagina minőségében és hosszú élettartamában.

Sajnos Emily Willis pornószínésznő vaginájának fel kell hánytorgatnunk a magasabb árát és az igényesebb karbantartást. Tudjuk azonban, hogy az árcédula a precíz kivitelezést és a gyártó kiváló hírnevét tükrözi, aminek köszönhetően befektetése megtérül. A karbantartás során pedig egy kis türelmet tanul, amit aztán például a munkahelyén is kamatoztatni fog egy nehéz feladat megoldásában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Emily Willis Squirt vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem