Betöltés...

Lovense-Lush 2 vibrációs tojás mobilalkalmazással

Ár: 38.295 Ft

A népszerű Lovense-Lush 2 vibráló tojásfrissített változata kifinomult eszköz a változatos előjátékhoz és a medencefenék erősítéséhez. Ovális formájának köszönhetően a vibráló tojás könnyen behelyezhető a hüvelybe, viselés közben nem nyom, és kényelmesen támaszkodik a G-ponton.
Jól fog szórakozni az ügyes Lovense Remote mobilalkalmazással is, amely a tojást a kedvenc zenéje ritmusára rezegteti, a hangjára reagál, vagy lehetővé teszi, hogy saját rezgésmintákat hozzon létre.
Az alkalmazást ingyenesen letöltheted a Google Play és az App Store áruházból. Az alkalmazás támogatja az iPhone, iPad Air, iPad Mini és iPod Touch iOS 9.0 vagy újabb rendszereket. Android 4.3 és újabb verziók, Bluetooth 4.0 engedélyezéssel.



A nők értékelni fogják a meghosszabbított akkumulátor-üzemidőt is, amelynek köszönhetően a készülék töltés után 2,5-3 órán át képes vibrálni.
A játék bársonyosan puha szilikonból készült, amely nem okoz allergiás reakciókat.
A csendes üzemmóddal a kütyü erősen vibrál, és 3 különböző vibrációs stílust kínál, amelyek további 10 intenzitásban állíthatók. A könnyű használatot is szeretni fogja, mivel a gyártó a vezérlőgombot a szilikonzsinór végére helyezte, ahová egy bluetooth chip is integrálva van. Így a nők viselés közben is be- és kikapcsolhatják a vibráló tojást.



A vízálló kivitelnek köszönhetően a vibrátor könnyen tisztán tartható.
Miután lemerült, a játékot a praktikus USB-kábellel töltheti fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lovense-Lush 2 vibrációs tojás mobilalkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem