Betöltés...

Good Vibes Only partner vibrátor + ajándék Toybag

Ár: 28.655 Ft

Rengeteg partner vibrátor ment át a kezeink között. Némelyiknek gyenge volt a rezgése, mások nem tartottak a helyükön, vagy egyáltalán nem látták el a páros segédeszköz funkcióját, mert nem illeszkedtek a csiklóra. Szerintünk a partnervibrátornak jól kell illeszkednie a péniszre, és megbízhatóan stimulálnia kell a nőt. És a Good Vibes Only modell átment nálunk a kifinomult forma, a rezgések intenzitása és a sokoldalú használhatóság szempontjából. Önmagában használva ez a játék férfi stimulációs gyűrűként vagy csikló- és mellbimbóvibrátorként is alkalmas. A Good Vibes Only megbízható partnerjáték számunkra, távirányítóval, mint kellemes ráadással a végén.

A vibrátor kifinomult formája tökéletesen tart a péniszen szex közben, és nem mozdul el oldalra. A vibrátor gyűrű alakú, de kényelmesen leveheti a férfi büszkeségéről szex közben anélkül, hogy meg kellene szakítania a játszadozást. A rugalmas karokat könnyen szét lehet húzni. A rugalmas karok könnyen széthúzhatók, a gyűrű pedig bármikor eltávolítható. A masszív, stimuláló kiemelkedések pompásan izgatják a nő csiklóját vagy a férfi heréit.

A minőségi szilikon a puha bőrre emlékeztet, és első érintésre bele fog szeretni. Ez az anyag nem köt meg semmilyen szagot, és nem okoz allergiás reakciókat. Ezért gyakran használják az egészségügyben.

Az eszköz erős vibrációval rendelkezik, aminek köszönhetően intenzív orgazmust élhet át. A stimuláló nyúlványok vibrálnak a legerősebben, ahol a vibrációs motorok is megbújnak. A tesztelőnk lovagló pózban a vibrátorral már az első tesztkörben elérte az orgazmust.

Válasszon a 9 vibrációs program közül, amelyeket akár a segédeszközön, akár a vezérlőn bekapcsolhat. Csak Önön múlik, hogy irányítani fog-e, vagy partnere kezébe adja a távirányítótt, és meglepetésekkel teli orgazmust él át.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően nekieshetnek a dolognak a vibrátorral a zuhany alatt vagy a fürdőkádban. Az érzéki szex a pezsgőfürdőben egy pohár pezsgővel a kezében lesz a hab a tortán minden hétköznap.

A Good Vibes Only partnervibrátor egy csendes segédeszköz, így nem ébreszti fel a szomszédokat vagy a wellnesshétvége többi résztvevőjét.

Az eszköz töltése USB-kábellel történik. Tetszik nekünk, hogy a vibrátorhoz és a távirányítóhoz is csatlakoztatható a kábel, így maga a töltés diszkréten történik.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Az Ön egészsége az első számunkra. A Good Vibes Only partnervibrátor elefántműhelyünkből származik, és átment a Cseh Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén. Ezért bízhat minőségében és biztonságában. 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Good Vibes Only partner vibrátor + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem