Betöltés...

LELO Ora 3 orális vibrátor

Ár: 46.505 Ft

A Lelo Ora 3 orális vibrátor a mozgó golyóival utánozza a csikló nyalását, ezért remek az orális szexhez. Elég felvinni elegendő síkosító gélt, hogy jól csússzon és növelje a vérbőséget a legérzékenyebb helyen. A Slow Mo konkurens modell ugyanilyen funkcióval emellett praktikus haranggal rendelkezik, ami körül fogja az egész csiklót vibrációval. A stimulációja ezért intenzívebb. Ráadásul golyók helyett nyelvvel van ellátva, ami valósághűbben utánozza az orális szexet. 

A vibrátor tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a lyuknak köszönhetően nem csúszik ki. Könnyű, ezért a női tenyér hosszabb ideig tarthatja a kézben. Gyorsan megtanulja kezelni egy ujjal, még akkor is, ha ez egy kis gyakorlást igényel, és pillanatok alatt élvezheti az ergonomikus formájú nyelvet. Kicsit csalódottak voltunk a látható szilikon élek miatt, de a stimuláció során azt tapasztaltuk, hogy nincs hatással az izgatás minőségére.

A Lelo Ora 3 prémium szilikonminőséggel büszkélkedhet a vibrátor teljes területén, annak ellenére, hogy a test tömör ABS műanyagból készült. Ennek a kombinációnak az előnye a rezgések jobb átvitele, ami nagyon kellemes a csikló számára. A vibráció erősségét a könnyűtől a mélyre hatolóig állíthatja.

A 12 vibrációs programnak köszönhetően tökéletes stimulációt fog megtapasztalni. Elefánttesztelőink is megtalálták közöttük a kedvencüket, amivel minden alkalommal elérték a legjobb orgazmust. Eleinte egy kis türelem kell a golyó helyes helyzetéhez a csiklón, de ezt hamarosan megtanulja. A nő megválaszthatja a sebességet és a nyelv forgási módját, kombinálhatja különböző rezgésekkel és úgy csinálhatja, ahogy neki tetszik. Mivel a Lelo Ora 3 teljesen vízálló, nem csak az ágyban vagy a nappali kanapéján élvezheti. Vigye magával a fürdőbe, a medencébe, a pezsgőfürdőbe – bárhová, ahol szeretne pihenni.

A magasabb árat az elképesztő stimuláció, a nagyszerű rezgések, a luxusos női dizájn, a csendes motor, a vízállóság, az USB töltés és a gyönyörű csomagolás váltja ki. A minőség kerül valamibe, ezért ez a vibrátor a legigényesebb nőknek való.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LELO Ora 3 orális vibrátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem