Betöltés...

Száraz olaj csillámmal testre és hajra Dazzling Diamond (30 ml)

Ár: 7.505 Ft

Világos és kókusz illatú bőr , amely érzékien ragyog , ellenállhatatlannak tűnik, és erős afrodiziákumként felkelti a másik fele libidóját. Ezért iktattuk be kínálatunkba a lebilincselő egzotikus illatú , luxus Dazzling Diamond szárazolajat . A vegán összetevőket tartalmazó termék többek között természetes csillámcsillámot , 75%-os kókuszolajat és shea vajat tartalmaz. Értékelni fogja, hogy intenzíven hidratálja , táplálja és ragyogóvá teszi a bőrt . Az olajjal kezelt bőr vakító gyémántként ragyog a napon vagy a fényben. Ugyanakkor a kapott hatást tisztességesnek és ízlésesnek érzékeljük. A mikroműanyagok nélküli természetes összetétel kíméletes a testhez és nem terheli a környezetet. Ezért az olajat minden nap használhatja.

Nagyon sok száraz olajat lehet találni a piacon, de ezek egy része barátságtalan kémiai összetételű, mások rosszul adagoltak, mások ára nem egyezik a minőséggel. A Dazzling Diamond termék bizonyult a legjobbnak a tesztelt változatok közül. Lenyűgözött minket az egyetemesség , a selymesen finom szerkezet, a gyors felszívódás, a luxus csomagolás és az érzéki dizájn . Szeretjük, ha az olajat egész évben használhatod. Nyáron a napon kihangsúlyozza a barnulást és kiemeli a szabad bőr szépségét, télen pedig egy bálon , céges bulin vagy születésnapi bulin világítja meg bőrét.

Az olaj csábító fényét a természetes csillámból származó csillámok adják. Ez egy kőzetképző ásvány , amely nem hatol be a bőrön, nem irritálja azt és nem okoz allergiás reakciókat. A természetes csillámot elsősorban dekorkozmetikumokhoz vagy fényes hatású krémekhez adják.

Egy praktikus applikátorral könnyedén felviheti az olajat a bőrre. Nyomja meg a pipettát két ujjal, és szívja be az olajat az applikátorba. Ezután csavarja le a tartályt, és az ujjaival vigye fel az olajat, ideális esetben zuhany vagy fürdés után, a test azon részeit, amelyeket fel szeretné világítani. Hangsúlyozd ki vele a dekoltázs, a mell, az öled finom bőrét és ne feledkezz meg az alsó részről sem . A ragyogó és isteni illatú bőr felkelti a partner vágyát és felrobbantja a szenvedély detonátorát az előjáték során . Használat előtt ne felejtse el alaposan felrázni az üveget, hogy az olaj jól elkeveredjen a csillámmal.

Tesztelőink kis mennyiségű száraz olajat dörzsölnek be a hajvégekbe táplálásként , vagy használják az arcra fényesítőként és smink alapjaként. De nem minden bőrtípusra alkalmas. A zsíros, pattanásos bőrű nők kerüljék a kókuszolajat, és csak a testükön alkalmazzák a fényesítőt. Bár a kókuszolaj jótékony hatással van a bőrre, néhány ember pórusait eltömítheti.

A természetes vegán formula 75% kókuszolajat tartalmaz. Ezt a kókuszdióból préselt alapanyagot az egész világon ismerik az emberek. Hidratáló, nyugtató és tápláló tulajdonságai miatt széles körben keresett a kozmetikai iparban. Lassítja a bőr öregedését és védi az UV-sugárzástól. Felviheted borotvált vagy viaszolt bőrre, mert gyógyító hatása van. A kókuszolaj megnyugtatja az irritált intim részeket szex után.

A termék további ápoló összetevői közé tartozik a shea vaj, amely a kókuszolajhoz hasonlóan segít megőrizni a bőr hidratáltságát, egészségét, táplálását és rugalmasságát. A shea vaj antioxidánsokat tartalmaz, regeneráló hatású, és segíti a pattanásos bőr, az apró sebek és hegek gyógyulását.

A termék gyönyörű csomagolása születésnapra, karácsonyra vagy Valentin napra ajándéknak is alkalmas. Így partnerét, nővérét vagy akár barátját is boldoggá teheti vele. A kompakt flakon a legkisebb kozmetikai táskában is elfér, ezért vigye magával például nyaralásra. Ne feledje azonban, hogy a terméket a felbontást követő 6 hónapon belül fel kell használni .

Csak néhány apró dolog zavar minket a termékkel kapcsolatban. Az olajbázis nem barátkozik meg a latex óvszerekkel vagy az erotikus eszközökkel, ezért ne használd az olajat kenőanyagként. Kicsit az is bosszantott minket, hogy kenéskor a csillám egy része a kezeken maradt és egy kicsit átkerült a ruhákra. De tiszta vízzel könnyen lemoshatod a highlightert , ezért úgy gondoljuk, hogy gyorsan meglegyen a kezed ezeken az apróságokon.

Értesítés
Tárolja a terméket száraz és sötét helyen, és tartsa távol a gyermekektől. Az olaj kizárólag külső használatra szolgál. Kerülje a szembe, sérült vagy irritált bőrrel való érintkezést, és ne fogyasszon. Ha bőrirritációt tapasztal, vagy allergiás az összetevők bármelyikére, ne használja a fehérítőt, és forduljon orvoshoz. Még csak felbontott vagy más módon sérült terméket se használjon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Száraz olaj csillámmal testre és hajra Dazzling Diamond (30 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem