Betöltés...

LateX cipzáras póló Jackie, XS

Ár: 19.730 Ft

A LateX Jackie póló feldobja az intim fétis játékokat, és szeretjük, ha a nők tündökölnek benne a különböző BDSM rendezvényeken . Ezzel a csodálatos ruhatárral minden hölgy magabiztosnak és vonzónak érzi magát.
A póló fényes fekete színe irritálja a partner libidóját, és nem kerüli el a környezet figyelmes tekintetét.
LateX Jackie Testhezálló latex pólója kiemeli és formálja a női mellkas minden ívét a dekoltázstól a paradicsomos derékig. A szigorú domina vagy engedelmes szubinka szorosan bebugyolált melleinek látványa pokolian felforrósítja a másik felét.



Az ing rövid ujjú és állógallérral rendelkezik. A modell másik előnye a hosszú cipzár az elülső rész teljes hosszában, aminek köszönhetően a nők beállítják nyakkivágásuk mélységét.
A latex második bőrként tapad a testhez, és ez az elasztikus anyag megkönnyíti a póló fel- és levételét, így szex közben gyorsan munkába állhat. A hölgyek ruházata előtt javasoljuk, hogy a modell belsejét vékony porréteggel vagy úgynevezett nedves módszerrel leporoljuk és szilikon lubrikánssal kenjük be.



Ha a csomagtartón állunk is, a latex póló az eredeti csomagolásból kibontva matt guminak tűnik. Ezért először ne felejtse el fényesíteni egy speciális latex spray-vel.
A latex anyaga is hajlamos a sérülésekre, ezért érdemes félretenni az éles ékszereket vagy egyéb hegyes tárgyakat.


 


A modell cseréje vagy visszaküldése :
Ha a vásárolt darab nem felel meg a méretnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De légy óvatos. A latex az érzékeny anyagok közé tartozik, ilyen szennyfogó. Látható ujjlenyomatú, szakadt, dezodorral vagy viasszal szennyezett, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LateX cipzáras póló Jackie, XS" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem