Betöltés...

Fleshlight Lana Rhoades Destiny vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Szexi, homokóra íveinek köszönhetően a fiatal pornósztár, Lana Rhoades sok olyan férfi szívét megnyerte, akik szeretnek szörfözni a pornóoldalak hullámain. És hogy rajongóinak még nagyobb örömöt szerezzen, saját másolata alapján készíttetett művaginát. Ezért elefántcsoportunk nem habozott, és úgy döntött, hogy felveszi a maszturbátorok elefántkínálatába. Lana valósághű másolata azonban nem volt a fő ok, amiért érdeklődtünk a vagina iránt. Tetszik nekünk a Destiny névre keresztelt, belső négyfázisú szerkezete, amely még a tapasztalt ínyenceket is eljuttatja az extázisig, akiket nem lehet akármivel lenyűgözni.

A Superskin anyag egy kicsit tovább emelte a maszturbáció élményét. El fogja képeszteni, mennyire képes hűen utánozni a valódi emberi bőr tulajdonságait. A vagina simogatása közben olyan érzése lesz, mintha Lana Rhoades valódi, finom bőrét érintené. Az anyag érdekessége a hüvely melegítésének lehetősége is, amely által kellemes hőmérsékletet tartható fenn a maszturbáció során.

Maga a vagina egy erős, strapabíró, műanyag tokban van elrejtve, amely zseblámpa alakú. Ez a Fleshlight márka ismertetőjele.

A vagina négyfázisú textúrája könnyedén kezdődik. Egy szoros markolat és egy gyűrű alakú szerkezet fogadja először, amely hűen utánozza a valódi hüvelyfalakat. Közvetlenül ezután a kiálló, négyzet alakú stimulációs pontok izgatják a péniszt, amelyek a cipzár barázdáihoz hasonlítanak. Ezt követi a pihenőzóna, amely a kezdetekhez hasonlóan leginkább a valódi hüvelyboltozat szerkezetére hasonlít. A hüvely utolsó részén, amely a makkon élvezkedik, van mire számítani. A hosszúkás, ívelt kiemelkedések hamarabb váltanak ki orgazmust, mint kimondaná, hogy elefánt.

A Fleshlight gyártó az évek óta bevált gyártók közé tartozik, akik nagy népszerűségre tettek szert az erotikus eszközök terén. A cég tisztában van ezzel a ténnyel, ezért folyamatosan igyekszik fejleszteni eszközeit. Emiatt a fleshlightok egy cseppel drágábbak, mint a többi vagina. De úgy kielégítik, mint senki más.

Még ha ez a mesterséges szépség nem is kér Öntől semmit, és soha nem mond nemet, akkor is azt mondhatjuk, hogy egy női szeszélyt mégis megőrzött. Igényes. Gondos karbantartást igényel. Ellenkező esetben elveszíti szépségét, és Önnek többé nem lesz kedve játszani vele.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Lana Rhoades Destiny vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem